Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Solbeskyttelse

Costume Skønhedsfavoritter: Solbeskyttelse

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Solbeskyttelse

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

P20_Face30
1 / 3

P20 - Face SPF 30

Selv på kolde efterårsdage kan solens stråler nå ansigtet. Men er du typen, der ikke orker eller har tid til at genpåføre ny solbeskyttelse hver anden time, som rådet lyder, er P20s ansigtssolcreme lidt af et mirakel, da den yder beskyttelse i op til 10 timer.

Derma-SolOlie
2 / 3

DERMA - Sololie SPF30

Vil du for alt i verden undgå et hvidkalket look, er en sololie med faktor et godt bud. Denne fra Derma beskytter med faktor 30 og giver satinmat glød.

Læs mere om produktet her

Rudolph-Care-Pre-Sun-Self-Tanning-Sun-Body-Lotion
3 / 3

RUDOLPH CARE - Pre Sun Self Tanning Sun Body Lotion SPF 30

Med Pre Sun har Rudolph Care begået lidt af en genistreg, da produktet både fungerer som en selvbruner og giver beskyttelse med faktor 30. Smør den på to minutter før strandturen, og følg derefter op med almindelig solbeskyttelse hver anden time.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev