Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Skønhedsfavoritter_2020_Specialpleje

Costume Skønhedsfavoritter: Specialpleje

Deltag i konkurrencen om en overdådig goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020

Costume Skønhedsfavoritter: Specialpleje

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020 - stem på dine favoritter her

Paulas_Choice_10-niacinamideBooster
1 / 4

PAULA'S CHOICE - 10% Niacinamide Booster

Spæd din hudpleje op med en såkaldt booster som denne fra Paula's Choice med niacinamid, der styrker hudbarrieren.

Ecooking_C-Vitamin-Serum
2 / 4

ECOOKING - Vitamin C Serum

Mangler huden liv og glød, kan C-vitamin være svaret. Find den som serum fra Ecooking, der skal bruges på ren hud inden sengetid.

Læs mere om produktet her

Exuviance_Restore_PHA_Sheet_Mask
3 / 4

EXUVIANCE PROFESSIONAL - Restore PHA Sheet Mask

Nogle morgener kræver mere hjælp, end den du finder i kaffekruset – og her er en sheetmaske et godt hjælpemiddel. Denne fra Exuviance vil både fugte og give den trætte hud et skud antioxidanter.

Avene_CICALFATE_creme
4 / 4

EAU THERMALE AVÈNE - Cicalfate+ Cream

Er huden virkelig irriteret og har brug for øjeblikkelig lindring og beskyttelse, vil denne SOS-creme med blandt andet zink, hjælpe den oprevede hud. Smør den på de udsatte steder, hvor huden råber om hjælp.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 2. oktober 2020 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2020.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 2. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Marie Alkestrup, skønhedsredaktør på Costume i Danmark og Sonia Uppdal, skønhedsredaktør på Costume i Norge.

De tre kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 32 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodiebags ved Skønhedsfavoritter 2020.

STEM & VIND HER

Mere om #skønhedsfavoritter? Få Costumes nyhedsbrev