Costume Skønhedsfavoritter: Specialserum

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Specialserum

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Rénergie Multi-Lift Ultra H.C.F. Triple Serum fra Lancôme

Her er tale om en hudvenlig cocktail, der byder på hyaluronsyre, niacinamid, C-vitamin og ferulinsyre, som effektivt forbedrer overhuden.

2 / 4

Double Serum Light texture all skin types 50 ML fra Clarins

Med indhold af hele 21 planteekstrakter, er der masser af plante-power i Clarins effektive og hudforbedrende serum.

3 / 4

PRO:LAB – EGF-Lift Serum – Face & Neck fra Amazing Space

Botaniske ekstrakter, EGF-peptider og hyaluronsyre forenes i dette kraftfulde serum, som fremmer cellefornyelse og giver huden nyt liv.

Læs mere om produktet her

4 / 4

ZO Growth Factor Serum fra ZO Skin Health

Det populære mærke ZO Skin Health kendes for deres potente produkter, og dette serum er ingen undtagelse, da det giver huden ny glød og mere spændstighed.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER