Costume Skønhedsfavoritter: Supershampoo

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Supershampoo

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Moisture Hero™ Shampoo fra Hairlust

Denne fugtbindende shampoo giver ikke bare øjeblikkeligt fugt til tørt hår, men vil også på længere sigt give dybdevirkende pleje og styrke til hvert enkelt hårstrå takket være økologiske sukkerstoffer og og mikroproteiner.

2 / 4

Shampoo fra LULAB

Skræddersyet hårpleje er hvad du får med Lulabs innovative system, som via deres hjemmeside lader dig bygge din egen unikke shampoo efter dit hårs behov. Smart.

3 / 4

Balancing Shampoo fra Hårklinikken

Hårklinikken har i sandhed forstand på hår, og det mærkes også med deres Balancing Shampoo, der er lavet med fokus på at give balance til huden i hovedbunden, så den får de bedste betingelser for at gro smukt hår.

4 / 4

Soothing Shampoo fra Aveeno® Skin Relief

Denne shampoo er mindst lige så plejende for dit hår, som for den sarte hovedbund, der får beroligende fugt med indhold af blandt andet havre.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER