Costume Skønhedsfavoritter: Tools

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Tools

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

PROLuxe You Adaptive Krøllejern fra Remington

Her får Uanset om du vil bølge eller gå hele vejen og skabe spændstige krøller, bliver det en del nemmere med dette smarte krøllejern, som selv justerer varmen efter dit styling behov.

2 / 4

Björn Axén Tools Ultimate Experience Air Care Curler fra OBH Nordica

Vil du have styling, men undgå varmeskade på håret vil brugen af koldere luft gøre en stor forskel, hvorfor man hos OBH Nordica har udviklet dette smarte produkt, som giver mulighed for at afslutte stylingen med kold luft med deres Cool shot-funktion.

Læs mere om produktet her.

3 / 4

Eyelash Curler fra DUFFBEAUTY

Er redskaberne i orden, er det en del nemmere at lægge en smuk makeup og ikke mindst at opnå buede Bambivipper, som du helt sikkert gør efter et buk eller to med denne vippebukker.

4 / 4

PEACH™ 2 fra Foreo

Er du træt af konstant at skulle finde skraberen frem, findes der heldigvis andre smarte metoder, og en af dem er Peach fra Foreo som ved hjælp af lys pulseringer skulle give flere hårfrie dage på for eksempel benene eller under armene.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER