Costume Skønhedsfavoritter: Velduft

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Velduft

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 6

P05 Eau de Parfum fra Ærlig

Her får du en mild parfume, men med en lækker og forførende duft – perfekt til festlige lejligheder eller kedelige mandage, der skal piftes lidt op.

2 / 6

La vie est Belle Iris Absolu fra Lancôme

Ren livsglæde på flakon er, hvad du får med denne skønne duft, der byder på noter af dragende iris.

3 / 6

Paradoxe fra Prada

Paradoxe har kun været få år på markedet, men er allerede en favorit hos mange, og dens popularitet kommer sig både af dens skønne duft og ikke mindst parfumens betagende flakon.

4 / 6

My Way Parfum fra Giorgio Armani

Med noter af bergamotteolie, træ og tuberose får du en energisk duft, der udstråler forførende livskraft og som endda kommer i en genopfyldelig flakon.

5 / 6

Donna Born in Roma Eau de Perfum fra Valentino

Born in Roma-parfumen er mindst lige så forførende som den by, den er inspireret af. Dens blanding af søde blomster tilsat noter af træ giver en ny og spændende duft.

6 / 6

Body Spray 'Time for Lyse Nætter' fra Danmarks Dufte

Mmm duften af Danmark er, hvad du får med denne body spray, der fungerer som en let parfume, der kan bruges på både hud og tøj uden at plette, og hvis duft er inspireret af den danske sommers mange lyse nætter.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

### STEM & VIND HER