Costume Skønhedsfavoritter: Velfugtede lokker

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Velfugtede lokker

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 5

Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm fra Hairlust

Har håret virkelig brug for fugtende nødhjælp, så prøv denne hårbalm, som bruges inden du vasker håret. Den er genial til tørt hår og krøller, som ofte har brug for mere fugt.

2 / 5

Hair Hydrating Crème fra Hårklinikken

En ægte multitasker, der både kan bruges som plejende leave -in-conditioner eller som styling creme, når enderne af håret skal samles.

3 / 5

Botanical Repair™ Intensive Strengthening Masque: Rich fra AVEDA

Denne maske giver dybdevirkende fugt til tørt hår ved hjælp fra blandt andet plantebaseret teknologi.

4 / 5

Curl Cream Movement fra Roze Avenue

Giv krøllerne ekstra fugt og spændstighed med denne fortryllende Curl Cream.

5 / 5

Balsam fra LULAB

Med fire nemme trin på LULABs hjemmeside, kan du selv være med til at skabe en balsam lavet præcis til dit hårs behov. Det er smart.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER