Costume Skønhedsfavoritter: Vitaminserum

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Vitaminserum

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 3

Total Correct Vitamin C Tone Correcting Serum fra Exuviance Professional

Med et godt indhold af C-vitamin bidrager dette serum til fornyet glød, en mere ensartet hudtone og mærkbar styrkelse af hudbarrieren.

2 / 3

Advanced Energizing Vitamin Serum fra Tromborg

Som en luksuriøs multivitaminpille for huden. Sådan føles Tromborgs nye vitaminholdige serum, der har en lækker konsistens og opløftende effekt på huden, som får nyt liv med mere glød.

3 / 3

Vitamin C+E Super Glow Serum fra Sephora Collection

Med E- og C-vitamin samt peptider, får huden en potent cocktail, der kan bruges på selv sensitiv hud.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER