Costume Skønhedsfavoritter: Volumemascara

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Volumemascara

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 5

Mascara + Brushes fra Ecooking

Hos Ecooking mener man, at det er mascarabørsten, som er nøglen til vippernes udseende, og man har derfor lavet en mascara, men med forskellige børstehoveder, og med denne får du masser af volumen.

Læs mere om produktet her

2 / 5

M·A·CSTACK WATERPROOF MASCARA fra MAC Cosmetics

MAC Stack Mascara er, på trods af kun at have været på markedet et par få år, allerede en klassiker og en go to, hvis der skal masser af volumen på vipperne. Og nu fås den endda i en praktisk vandfast variant.

3 / 5

Super Fan Mascara fra Smashbox

Dens smarte børste med to forskellige sider gør det muligt at skabe masser af volumen og samtidigt rette til og style vipperne, alt efter hvordan du vender og drejer mascarabørsten.

4 / 5

Mascara VATN Volume 38°C fra IDUN Minerals

Jo flere lag, jo mere volumen får du med denne veganske mascara, hvis bløde gummibørste gør det nemt at arbejde med vipperne.

Læs mere om produktet her

5 / 5

Infinite Volume Mascara fra Nilens Jord

Pleje og megavolumen kombineres i denne mascara, som er rig på B5, der styrker vipperne lag for lag.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER