Costume Skønhedsfavoritter: Hårstyling

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Hårstyling

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 5

Elixir Hair Collection - Hairspray fra Rituals Cosmetics

Skal håret styles, kommer du langt med denne hårspray, som giver stærkt hold uden at fedte eller udtørre takket være indholdet af beskyttende E-vitamin.

2 / 5

Ocean Mist fra Sachajuan

Denne klassiker af en saltvandsspray giver et lækkert look som efter en tur i havet, samtidigt med at håret også tilføres plejende og beskyttende fugt.

3 / 5

Glamorous Volumizing Dry Shampoo fra Roze Avenue

Mindsk den fedtede hårtop med et par pift af denne lækre tørshampoo, som også giver masser af volumen.

4 / 5

Extra-Body Boost fra Paul Mitchell

Med en blanding af protein og panthenol giver denne styling spray et ordentligt løft til håret og rigeligt volumen.

Læs mere om produktet her.

5 / 5

Surf Wave Foam fra Bumble and Bumble

Den lækre saltvandseffekt opnås ikke bare med en spray, men kan også komme i form af mousse som denne tilsat havsalt. Den giver naturligt definerede bølger og krøller og beskytter håret mod udtørring fra solens skarpe stråler.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER