Costume Skønhedsfavoritter: Peeling

Deltag i konkurrencen om en kæmpe goodiebag fyldt med lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Costume Skønhedsfavoritter: Peeling

Her kan du se en række lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023 - stem på dine favoritter her

1 / 4

Daily Peel 7% fra Ecooking

Denne milde og hudfornyende peeling kan bruges hver dag, hvor den sætter gang i ny celleaktivitet og på sigt giver en mere ensartet og velfugtet hudoverflade.

Læs mere om produktet her.

2 / 4

Instant Beauty Peel 50 ML fra Clarins

Denne maske giver øjeblikkelig peeling til huden, med det resultat, at du efter ti minutter får sat skub i cellefornyelsen. Brug den to til tre gange om ugen før sengetid, og afslut med et generøst lag natcreme.

3 / 4

Gentle Daily Exfoliating Pads fra Exuviance Professional

De smarte eksfolierende pads gør det muligt at opnå klinik-lignende resultater derhjemme, når du hver dag ved at smøre en ny vædet vatrondel over huden, vil opleve hvordan døde hudceller fjernes og hudoverfladen på sigt bliver mere ensartet.

4 / 4

Vitamin C Toner fra PUCA - PURE & CARE

En toner er den mildeste form for eksfoliering, du kan give huden, og denne med C-vitamin hjælper til at fjerne både makeuprester og døde hudceller.

Læs mere om produktet her.

Sådan deltager du i konkurrencen

STEM & VIND HER

Frem til den 22. september 2023 kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om 1 goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2023.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne i starten af oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen
Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Kine Hartz; Chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; Skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2023.

STEM & VIND HER