© Anna Stokland // Acne Studios AW15

Efterårets flotteste læber

Se, hvordan du får efterårets flotteste læber og vær med til, at bestemme, hvilken læbestift der er årets bedste

26. oktober 2015 af Malene Mandrup

Dette efterår skal du gå all in på iøjenfaldende røde læber. Smukke farver på læberne kan pifte ethvert outfit op og skabe et smukt makeuplook, der er perfekt til sæsonens mange fester.

Måske har du dog allerede erfaret, at det ikke er så nemt, som det ser ud, at lægge en perfekt læbestift, der holder hele aftenen. Se med i denne video, hvor du bliver guidet trin for trin af makeupartist Nicci Welsh. 

Til vores store skønhedsevent, Costumes Skønhedsfavoritter, har en dommerkomité udvalgt tre fantastiske læbestifter i kategorien Perfekte røde læber. Her kan du stemme og slå fast, hvilken læbestift, der er din absolutte favorit og samtidigt deltage i lodtrækningen om goodiebags med de mange fantastiske produkter.

Er det Macs matte læbestift, der holder i timevis, Rouge pur couture fra Ysl, som glider nemt hen over læberne, eller er det Diors Addict lipstick, som er vanedannende pæn, der skal vinde?

AFGIV DIN STEMME HER

 

Addict Lipstick, Dior hos Nordstrom.com, ca. 214 kr. // Rouge Pur Couture, Ysl hos Matas.dk 260 kr. // Retro Matte Lipstick, Mac hos Magasin.dk 165 kr. 

Costumes Skønhedsfavoritter er blandt andet sponsoreret af Sofakompagniet. Eventen slutter 6. november, og de 10 heldige vindere bliver kontaktet via mail. De 25 vinderprodukter bliver offentliggjort på Costume.dk og i Costume no 165, hvor en ny stor konkurrence venter ... 

Følg desuden med på Instragram via @Costumedk #skønhedsfavoritter2015 #costumeslæserpris

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...