© Anna Stokland / Roberto Cavalli SS15

Her er sæsonens pæneste paletter

Øjenskyggepaletter indeholder nuancer nok til både hverdag og aften. Vær med til at bestemme, hvilken palette, der er årets bedste her!

31. oktober 2015 af Malene Mandrup

Øjenskyggepaletter er både pæne og praktiske, da de ofte er sammensat, så farverne matcher og kan bruges både sammen og hver for sig. En af de mest populære typer af øjenskyggepaletter er dem, der giver et naturligt look. De indeholder en bred vifte af øjenskygger i brunlige, flødefarvede og rosa nuancer, og de passer alle øjenfarver – både til hverdag og fest.

Dommerkomitéen fra årets største skønhedsevent, Costumes skønhedsfavoritterhar udvalgt tre pæne paletter i kategorien Pæneste palet, der indeholder alt, hvad du nogensinde kan få brug for af naturlige øjenskygger.

Angiv din favoritpalet, ved at sætte 'hak' ud for det i afstemningen herunder, så er du automatisk med i konkurrencen om at vinde en af de 10 fantastiske goodiebags, der indeholder et stort udvalg af de nominerede skønhedsprodukter, i konkurrencen om at blive årets absolut bedste.

Hvilken er din favorit? Er det Urban Decay, som endelig kom til Danmark (og sparede dig flyturen til USA), så du nemmere kan få fingrene i deres bedstsælgende palet, er det Mac, som er eksperter i at sammensætte farver med høj kvalitet, eller er det L’Oréal Paris, der lancerede den smukke og praktiske palet i alverdens nude nuancer?

DELTAG OG VIND HER

Naked smoky palette, Urban Decay hos Magasin.dk 395 kr. // Eyeshadow x 9, Mac ca. 300 kr. // Color riche la palette nude, L’Oréal Paris hos Matas.dk 135 kr. 

Costumes Skønhedsfavoritter er blandt andet sponsoreret af Sofakompagniet. Eventen slutter 6. november, og de 10 heldige vindere bliver kontaktet via mail. De 25 vinderprodukter bliver offentliggjort på Costume.dk og i Costume no 165, hvor en ny stor konkurrence venter ... 

Følg desuden med på Instagram via @Costumedk #skønhedsfavoritter2015 #costumeslæserpris

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...