Interview med Danmarks skønhedsdronninger

Skønhedsredaktør, Anne Mønsted, skønhedsekspert, Charlotte Torpegaard og makeupartist Sine Ginsborg fortæller om deres skønhedsrutiner og yndlingsprodukter

23. oktober 2015 af Malene Mandrup

Skønhedseventen, Costumes Skønhedsfavoritter, er i fuld gang, og du kan være med til at bestemme, hvilke produkter, der er de allerskønneste i 2015. 

Et dommerpanel, bestående af Costumes skønhedsredaktør, Anne Mønsted, forfatter, foredragsholder og skønhedsekspert, Charlotte Torpegaard og makeupartist og indehaver af Sine Ginsborg Make-up School, Sine Ginsborg, har nomineret tre skønhedsprodukter i 25 forskellige kategorier. 

På Costume.dk sætter vi fokus på dommerpanelet, og har spurgt dem om deres skønhedsrutiner og yndlingsprodukter.

 

HVAD ER DIT BEDSTE SKØNHEDSTIP?

Anne: “Jeg har stjålet mit tip fra Peter Philips (creative director hos Dior), som en gang fortalte mig, at brynene er det vigtigste i ansigtet, og er de forkerte, er alt andet lige gyldigt. Jeg er meget enig. Så lad dem vokse, og få dem ordnet af en professionel og lær at tegne dem pænt op."

Charlotte: “Mit bedste skønhedstip er, at der er meget mere i krukkerne end roser og olier. Skønhedsritualer handler mindst lige så meget om at værdsætte sig selv som om smuk hud og rosenkinder. Jeg bliver til stadighed overrasket over, hvor helende og helbredende, skønhedsverdenen kan være."

Sine: “Mit bedste tip til skønhed er af få sin søvn."

 

BESKRIV DIN SKØNHEDSRUTINE MED 3 ORD

Charlotte: “Rens, rens, rens. Derudover indeholder min skønhedsrutine altid en antioxidant-olie, en serum med masser af hyaluronsyre og en effektiv øjencreme."

Sine: “Rens, fugt og fugt."

Anne: “Eksperimenterende, omhyggelig og omfangsrig."

 

HAR DU ET PRODUKT, SOM DU ALTID HAR MED DIG?

Sine: “Jeg har altid Lip cure fra Tromborg med mig."

Anne: “Det burde være en håndcreme, for jeg kan slet ikke holde ud at have tørre hænder, men glemmer altid at tage den med. Til gengæld glemmer jeg aldrig en matterende pudder."

Charlotte: “En dyb pink læbestift. Den kan gøre enhver dag mere farverig, og skal du direkte videre ud i byen, så er en læbestift alt du behøver for at opfriske dit look. Dup lidt på kinderne, lidt på øjenlågene og læberne, og du er good to go."

 

HVORDAN HAR I UDVALGT PRODUKTERNE?

Anne: “Jeg har teamet op med to meget kloge skønhedsdamer. Charlotte ved utrolig meget om hudpleje og Sine er en Danmarks bedste makeupartister, så sammen var det faktisk overraskende nemt at udvælge, hvem der skulle nomineres. Det svære var begrænsningen, da der er så mange fantastiske produkter på markedet."

Charlotte: “Et skønhedsprodukt kan skille sig ud på mange måder. Emballagen, effektiviteten, nytænkningen, den glød det giver din hud, den måde det får dig til at føle eller den evne, det har til at forblive en favorit. Jeg synes, at vi har formået at komme rundt om det hele, og jeg glæder mig meget til at følge, hvad Costumes læsere stemmer på." 

Sine: “Produktet skal på en eller anden måde skille sig ud fra de andre med duft, virkestoffer eller hvad det nu engang er, kategorien går ud på. Derudover bliver der bestemt også lagt vægt på blandt andet emballage og konsistens."

 

HVOR VIGTIG ER ET EVENT SOM DETTE FOR SKØNHEDSBRANCHEN?

Charlotte: “For mig er det interessant, fordi Costume inddrager læserne hele vejen rundt. Det gør det til en relevant prisuddeling for dem, det i sidste ende handler om, nemlig forbrugerne."

Sine: “Jeg synes det er meget vigtigt for skønhedsbranchen at afholde denne slags events. Det er nemlig en super god måde at gøre opmærksom på de forskellige brands og produkter og give ikke så oplagte produkter en ny chance hos forbrugeren."

Anne: “Det er ikke så vigtigt for skønhedsbranchen, som det er for forbrugerne. Selvfølgelig er det virkelig fedt for et mærke at blive nomineret og vinde, men da det er forbrugerne, som stemmer på deres favorit, kan andre forbrugere bruge det som en slags anbefaling næste gang de skal købe en ny creme eller mascara. Ser du Costume-mærket, ved du med det samme, at en masse andre har prøvet produktet og er vilde det."

  

DELTAG I COSTUMES SKØNHEDSFAVORITTER HER 

Costumes Skønhedsfavoritter er blandt andet sponsoreret af SofakompagnietEventen slutter 6. november, og de 10 heldige vindere bliver kontaktet via mail. De 25 vinderprodukter bliver offentliggjort på Costume.dk og i Costume no 165, hvor en ny stor konkurrence venter ... 

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...