Kom med til afsløringen af vinderne af Costume Skønhedsfavoritter 2017

Du er inviteret til kåringen af Costume Skønhedsfavoritter 2017. Det er gratis at deltage, og du får både godt til ganen og en goodiebag til en værdi af 800 kroner

17. september 2017 af Redaktionen

Efteråret står i Skønhedsfavoritter 2017's tegn – Costumes læserpris, som kårer årets bedste beautyprodukter. 

Til november bliver vinderne afsløret, og du kan komme med til den eksklusive prisuddeling. Her bliver du budt på snacks og bobler, og efter prisuddelingen sender vi dig hjem med en goodiebag til en værdi af 800 kroner, samt nyeste nummer af Costume. 

Eventen afholdes 9. november klokken 17-19 på Folketeatret, Nørregade 39, 1165 København K.

I løbet af aftenen uddeles 22 statuetter til vinderne af Costume – Skønhedsfavoritter 2017, som er fundet via brugerafstemningen på Skønhedsfavoritter.dk.

Aftenens program:

17.00 Dørene åbner

17.15 Velkomst

17.20 Præsentation af Skønhedsfavoritter 2017

17.25 Prisuddeling

18.15 Snacks, bobler og musik

18.45 Uddeling af goodiebags

19.00 Farvel og på gensyn i 2018

Det er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser – hvis du vil have en af dem, skal du TILMELDE DIG HER. 

Sådan deltager du i afstemningen, hvis du ikke har gjort det endnu

Fra 31. august til 12. oktober 2017 kan du deltage i afstemningen og samtidig deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de nominerede produkter fra Costumes Skønhedsfavoritter 2017 i samarbejde med Magasin eller 4 x 1 gavekort på 2.500 kroner til Magasin.

Vi trækker i alt 14 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 12.oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Konkurrencen er slut!

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderen offentliggøres på Costume.dk/vinder. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen, Costumes chefredaktør, Marie Alkestrup, Costumes skønhedsredaktør, Silke Grane, skønhedsekspert og blogger, og Trine Oehlenschlæger, skønhedsbrandansvarlig for Costume.dk.

De fire kompetente dommere har nomineret de lækreste skønhedsfavoritter i 21 kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde. Efter produkterne er blevet nomineret har producenterne betalt et gebyr, samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrence og goodie bags ved skønhedsfavoritter 2017.

Måske er du interesseret i ...

Seneste