© COSTUME

Vær med til at vælge årets Skønhedsfavoritter 2018

Costume Skønhedsfavoritter 2018 giver dig mulighed for at stemme på dine yndlingsprodukter og vinde præmier for over 50.000 kr.

28. februar 2018

Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2018

Nu kan du igen være med til at bestemme, hvilke skønhedsprodukter du synes er de absolut bedste. 

Skønhedsfavoritter  Costumes Læserpris vil i samarbejde med jer læsere finde årets favoritprodukter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører fra 29. august  her vil du kunne stemme på dine yndlingsprodukter inden for blandt andet duft, krop, ansigt, makeup og indre skønhed.

Vores fire ekspertdommere har udvalgt de lækreste skønhedsprodukter, men det er dig, der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde!

Vind en goodiebag fyldt med skønhedsprodukter

Når du deltager i afstemningen, kan du samtidig blive den heldige vinder af en overdådig goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste skønhedsprodukter til en værdi af minimum 5.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af minimum 50.000 kr.

Vinderne af konkurrencen bliver offentliggjort 5. oktober og får direkte besked. Du er automatisk med i konkurrencen om lækre skønhedsprodukter, når du har gennemført afstemningen.

Dommerne ved Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris
Dommerne ved Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris

Rikke Amtorp Christensen – chefredaktør på Costume | Marie Alkestrup – skønhedsredaktør på Costume | Sine Ginsborg – hår- og makeupartist | Trine W. Skjøth – makeupartist

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Amtorp Christensen – chefredaktør på Costume, Marie Alkestrup – skønhedsredaktør på Costume, Sine Ginsborg – hår- og makeupartist, samt Trine W. Skjøth – makeupartist.

De fire kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2018.

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste