Vær med til at vælge årets Skønhedsfavoritter

Se her hvilke skønhedsprodukter Costume har nomineret til Skønhedsfavoritter 2021. Stem på dine yndlings og vind en goodiebag proppet med beauty-produkter.

Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2021

Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris vil i samarbejde med jer læsere finde årets favoritprodukter inden for en lang række kategorier.

Afstemningen kører fra 17. september her vil du kunne stemme på dine yndlingsprodukter inden for blandt andet duft, krop, ansigt, makeup og indre skønhed.

Vores to ekspertdommere har udvalgt de lækreste skønhedsprodukter, men det er dig, der endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde!

STEM & VIND HER

Vind en goodiebag fyldt med skønhedsprodukter

Når du har gennemført afstemningen, er du automatisk med i konkurrencen en goodiebag fyldt med et udvalg af de bedste skønhedsprodukter til en værdi af minimum 5.000 kr. Puljen er på 1 x 10 stk. goodiebags til en samlet værdi af minimum 50.000 kr.

Vinderne af konkurrencen får direkte besked. Det er en betingelse for at deltage, at du siger ja til at modtage COSTUMEs nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes dagligt, og du kan til en hver tid afmelde dig via afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til SKØNHEDSFAVORITTER - COSTUMES LÆSERPRIS.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 18. oktober 2021 kan du stemme og samtidigt deltage i konkurrencen om 10 x 1 stk goodiebag fyldt lækre produkter fra Costume Skønhedsfavoritter 2021.

Vi trækker i alt 10 heldige vindere blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut 18. oktober. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.

Ansatte fra Bonnier Publications International AS og personer i deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.

STEM & VIND HER

Kategorierne og udvælgelsen

Kategorierne er blevet fastsat og udvalgt af et dommerpanel bestående af Rikke Christensen; chefredaktør på Costume og Marie Alkestrup; skønhedsredaktør på Costume.

De to kompetente dommere har nomineret de produkter, som de finder, er de bedste i de forskellige kategorier, men det er dig, som endeligt bestemmer, hvilke produkter der skal vinde.

Efter produkterne er blevet nomineret, har producenterne betalt et gebyr samt sponsoreret præmier til afstemningen, konkurrencen og præmiepakker til Skønhedsfavoritter Costumes Læserpris 2021.

STEM & VIND HER