Vind en goodiebag med årets skønhedsfavoritter til en værdi af 10.000 kr.

Nu kan du vinde de lækre vinderprodukter fra Costume Skønhedsfavoritter 2018 til en værdi af ca. 10.000 kr.

8. november 2018

Fra den skønneste modeduft til det mest fugtende serum - I har endnu en gang stemt på jeres foretrukne skønhedsprodukter i vores store læserpris Costume Skønhedsfavoritter.

Vinderne af Costume Skønhedsfavoritter 2018 er fundet, men konkurrencen er langtfra slut. Vi udlodder to goodiebags til to heldige læsere. Hver goodiebag er fyldt med alle vinderprodukterne og har en værdi af ca. 10.000 kr. 

Se hvad du vinder her!

Det eneste, du skal gøre, for at deltage i konkurrencen, er at svare rigtigt på spørgsmålet nedenfor senest den 6. december. Vi trækker lod blandt alle de rigtige svar. Hvis vi ikke kan komme i kontakt med vinderen indenfor 3 dage efter afslutning af konkurrencen, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Vinderne bliver offentliggjort den 7. december og får direkte besked. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Du skal være over 18 år for at deltage.


Hvor mange vinderprodukter er der i Costumes Skønhedsfavoritter 2018?


Dine oplysninger

ja
nej

Ja tak, jeg vil gerne modtage Costumes nyhedsbrev med spændende artikler og markedsføring om Costume via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere

Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste