© Wenn.com

Barnlig skønhedstrend er Instagrams nye hit

Tendensen leder tankerne hen på Pippi Langstrømpe, men den har alligevel fået flere fans, som forsøger at skabe et naturligt look

Makeup bruges ofte til at fremhæve vores bedste sider og give et friskere udseende – tænk bare på concealer, der på et splitsekund kan trylle et træt ansigt yngre at se på. Den seneste makeuptendens tager dog ikke bare et par år af udseendet, den tager dig direkte tilbage til barndommen og dine spæde teenageår.

Fregnede kinder

Den nye skønhedstendens omhandler falske regner, som har fået fornyet popularitet på sociale medier, hvor flere er begyndt at tegne prikker på næseryg og kinder. Fregner forbindes oftest med ung hud, da flertallet oplever at have fregner som børn, hvorefter de bliver mindre og mindre synlige med alderen.

Victoria's Secret-modellen Candice Swanepoel er en af dem, der maler fregner på huden. I videoen herunder viser hun, hvordan hun afslutter sit naturlige makeuplook med falske fregner.

Tendensen er let at afprøve: Du skal blot tegne bittesmå og tilfældigtudseende prikker, som fordeles over næseryg og kinder, da det er her, solen naturligt ville skabe fregner.

Tip! Vælg en vandfast eyeliner til projektet, så fregnerne ikke bliver til brune striber i løbet af dagen.