Beauty på den cool, skandinaviske måde

Forestil dig et beauty brand, hvor design, ingredienser og miljø forenes og toppes med et fokus på det naturlige og håndlavede - så har du Alexander Sprekenhus

Fra filosofien og indpakningen til navnet og indholdet er det tydeligt, at Alexander Sprekenhus har skandinaviske aner. Mærket blev grundlagt i Oslo i 2010, og hvis du ikke allerede kender de skønne, miljøvenlige og über dekorative produkter, skylder du dig selv en tur forbi Alexander Sprekenhus' fristende webshop - Sprekenhus.com.

Filosofien bag brandet beror på en forestilling om krop og natur som ét. Alexander Sprekenhus vil lave produkter uden at gå på kompromis med hverken indhold, tilblivelse eller design. Og selvom vi især har forelsket os i de virkelig pæne og enkle produktindpakninger - som gerne måtte flytte ind på vores badeværelseshylder asap - er det ingredienserne, der har førsteprioritet.

Teamet bag brandet udforkser nye måder at anvende de bedste organiske og aktive ingredienser i deres produktsortiment, som spænder fra hårpleje og makeup til cremer og olier.

Se flere af produkterne herunder, og klik på dem for at besøge shoppen Sprekenhus.com.

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.