Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Sundhed © costume.dk

Bliv smuk med én behandling

Få hvide tænder, sundt hår og glat hud med en enkelt behandling. Costume har testet 4 skønhedsbehandlinger, der pynter med det samme

Få strålende hud

Behandlingen:
Er din hud grå og trist, så prøv en hudslibning, derhar til formål at friske din hud op og give den ny glød. Først får du renset din hud efterfulgt af en mild peeling med små korn. Herefter slibes dit ansigt med en hudslibningsmaskine, der ligner et lille støvsugerhoved, og som to gange køres over din pande, kinder, næse og hage. Det virker som om, der sidder små sandkorn i støvsugerhovedet, så det kan gøre en anelse ondt, når maskinen køres over dit ansigt. Hudslibningen fjerner de døde hudceller fra huden og stimulerer hudens cellefornyelse. På grund af slibningen bliver huden tynd på toppen, og derfor går hudens forsvarsceller i gang med at producere nye celler. Efter slibningen får du lagt en serum og en maske, der køler dit ansigt. Behandlingen afsluttes med tonic og dagcreme fra Dermalogica, som er det mærke, der bruges behandlingen igennem.

Resultatet:
Ansigtet kan brænde en anelse, lige når behandlingen er slut, men følelsen forsvinder i løbet af et par timer. Herefter ser du, at huden har fået en helt ny glød, og oplever, at den virker utrolig glat og blød. Sørg dog for at få foretaget din hudslibning et par dage inden, du skal ud. Din hud kan nemlig godt være en anelse rød resten af dagen efter behandlingen.

Sted:
Just Treatments, Nørre Farimagsgade 71, Kbh. K, tlf. 3332 3316, www.just-treatments.dk
Behandlingen fås også hos Beauty World, Fabriksvej 16, Kolding, tlf. 7553 9944 og Øjencenter Nord, Nørrebro 10, Hjørring, tlf. 9892 5404.

Pris:
En hudslibning fås for 650 kr. og varer ca. 1 time.

Få hvide tænder

Behandlingen:
Er dine tænder blevet misfarvede af kaffe, rødvin eller cigaretter, kan du få dem bleget med behandlingen Brite Smile. Hvor blege de bliver, afhænger af, hvor misfarvede dine tænder er.
Behandlingen starter med, at du får taget et billede af dine tænder, så du bagefter kan se, hvor hvide de er blevet. Derefter børster du tænder med en ekstra kraftig tandpasta, får en stor skinne i munden og en beskyttende creme på dit tandkød. Cremen størkner til en hård skal, så blegemidlet ikke kommer på dit tandkød, og dine tænder bliver penslet med flydende fluor, så de ikke kommer til at isne. Til sidst bliver blegemidlet smurt på, og dine tænder belyst med såkaldt blåt lys. Kombinationen af blegemidlet og det blå lys skaber en iltradikaldannelse, som resulterer i, at bindingerne i farvestofferne sprænger, hvorefter farvestofferne siver ud af tænderne. Lysbehandlingen gentages tre gange tyve minutter.

Resultatet:
Det kan isne en smule i tænderne under behandlingen, særligt de sidste to gange, tænderne belyses. Men resultatet er super fint. Tænderne bliver langt hvidere og smilet derfor smukkere. Du må dog ikke drikke og spise noget, der afgiver farve i 24 timer efter behandlingen. Resultatet kan holde flere år, afhængigt af om du ryger, og hvor meget kaffe og rødvin, du drikker. Du kan selv vedligeholde den hvide farve ved at købe en pen med blegemiddel, som frisker farven op. Tre penne fås for 900 kr.

Sted:
Ellipseklinikken, Havnegade 49, Kbh. K., tlf. 3332 2335, www.ellipseklinikken.dk
Ellipseklinikken har også klinikker i Århus og Odense.

Pris:
En Brite Smile-behandling fås for 2.750 kr. og varer ca. 1 time. I løbet af det første år kan du desuden få tænderne bleget to gange tyve minutter til halv pris.