Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Gwen Stefani kan nu både skrive sangerinde, designer og L'Oréal-model på sit CV. © Scanpix

Gwen Stefani har L'Oréal på læberne

Den 41-årige sangerinde er blevet L'Oréals nye ansigt

Den amerikanske sangerinde Gwen Stefani med de glamourøse røde læber har fået et nyt job. Hun er nemlig blevet udnævnt til L'Oréals nye ansigt.

"Jeg kan ikke næsten ikke tro på, at jeg skal være en af L'Oréal-pigerne. Jeg elsker at pynte mig både på scenen, og når jeg optager videoer. Det har altid været en af mine yndlingsting ved at være i band. Og at kunne arbejde sammen med sådan en moderne og talentfuld gruppe mennesker er virkelig spændende. Jeg er en heldig, heldig pige," siger Gwen Stefani.

"Gwen er en betagende kunstner med et tryllebindende talent, og vi er henrykte over at have hende med. Hun bringer skønhed ind i en anden dimension, et sted mellem stil og kunst. Som rockstjerne og modeikon er hun bestemt en moderne muse af sin tid," siger Cyril Chapuy, global branddirektør for L'Oréal Paris.

"Gwens unikke, personlige stil og livlige sjæl sammen med alt det, hun har opnået i sin karriere inden for både mode og musik, gør hende til en inspiration for kvinder overalt samt en spændende tilføjelse til L'Oréal Paris- familien," siger Karen T. Fondu, direktør for L'Oreál Paris i USA.

L'Oréals tidligere talspersoner tæller blandt andre Beyoncé Knowles, Rachel Weisz, Jennifer Lopez, Freida Pinto og Diane Kruger.