Marie Hindkær tester smuk hud med Imedeen tabletter Derma One
© Marie Hindkær / Blameitonfashion.com

Marie Hindkær tester: Sådan får du smuk hud indefra

Vi drømmer alle om smuk hud med masser af glød og spændstighed. Kan to små tabletter hver dag virkelig være med til at forbedre huden indefra? Det testede Costumes skønhedsredaktør

“I mit job som skønhedsredaktør tester jeg løbende et hav af skønhedsprodukter, som plejer huden udefra – men skønhed kommer også indefra. Jeg behøver næppe nævne vigtigheden af en sund og varieret kost kombineret med effektiv hudpleje.

Derfor fik jeg for et par måneder siden scannet min hud hos Imedeen, og scanningen viste, at min hud godt kunne have det lidt bedre – under overfladen. Scanneren måler niveauerne af kollagen, elastin og fugt i huden ved hjælp af ultralyd og giver dermed et ret præcist billede af hudens tilstand.

Huden har desværre mange fjender, og nogle af de mest kendte er UV-stråler, sukker og stress, der alt sammen er med til at producere skadelige frie radikaler. Jeg bruger solcreme i ansigtet hver dag, men gamle solskader kan være svære at slippe af med.

Jeg spiser uden tvivl alt for meget sukker, sidder mange timer foran computeren hver dag, og i perioder stresser jeg også alt for meget. Jeg kunne ikke løbe fra scanningsresultatet, der placerede kvaliteten af min hud et lille stykke under middel. Derfor anbefalede Imedeen mig at tage Derma One, der styrker huden indefra og bekæmper de første aldringstegn.”

smuk hud med imedeen derma one tabletter Marie Hindkær blame it on fashion tester
© Marie Hindkær / Blameitonfashion.com

Tre måneder senere: Forbedret fugtbalance

“Der er gået tre måneder, siden jeg tog min første Derma One-tablet, men kan jeg se en forskel på min hud?

Til min sidste scanning hos Imedeen var jeg selvfølgelig spændt på resultatet. Scanningen viste, at min hudkvalitet nu lå i over middel. En af de tydelige forandringer, jeg selv har kunnet mærke, er huden på mine skinneben, der altid er ucharmerende tørre om vinteren. Efter et par uger med Derma One var de tørre ben væk, og for første gang i jeg ved ikke hvor mange år, behøver jeg ikke smøre mine ben ind dagligt. For mig er det et tydeligt tegn på, at tabletterne kan et eller andet.”

Følg Imedeen på Facebook her.

IMEDEEN® Derma One indeholder det særlige Marine ComplexTM og arbejder i hudens dybe lag, hvor almindelige fugtighedscremer ikke kan nå ned. Derma One bekæmper de første ældningstegn ved at vedligeholde hudens glød og forbedre fugtbalancen. Derudover indeholder tabletterne vitamin C og zink, der hjælper med til at beskytte cellerne mod oxidativt stress, C-vitamin bidrager desuden til normal dannelse af kollagen og zink til at vedligeholde en normal hud, hvilket også er en af fordelene i grøn te, som også vil bidrage til en smukkere hud.

Anvendelse: 2 tabletter dagligt. Det anbefales at tage hudplejetabletterne i mindst 12 uger.

Læs mere og køb Imedeen Derma One her.

Marie Hindkær Wolthers

33 år, blogger på BlameItOnFashion.com og skønhedsredaktør på Costume. Hun bor i København med sin mand, sønnen Oskar og to hunde.

Følg Marie på Instagram @mariehindkaer

Marie Hindkær Wolthers skønhedsredaktør tester Imedeen Derma One tabletter
© Marie Hindkær / Blameitonfashion.com

PP-IME-DNK-0008