Se de kendtes beautyfavoritter

Hvilken shampoo bruger Reese Witherspoon? Og hvad er mon hemmeligheden bag Liv Tylers smukke hud? Få svarene her

© costume.dk
1 / 10

Liv Tyler er kendt for sin perfekte porcelænshud, men skuespillerinden har også indimellem brug for et vidunderprodukt. Hun bruger en lille fingerspids af sit yndlingsprodukt fra Astara på de små urenheder, inden hun går i seng. Det tørrer dem ud i løbet af en nat, hævder skuespillerinden.

Asatara Blue Flame Purification Mask ca. 230 kr. hos Iowebshop.com.

© costume.dk
2 / 10

Skuespillerinden Sienna Miller passer godt på sin hud, når hun er på ferie. Hendes sommerfavoritter tæller blandt andet Crème de la Mer med faktor 30 til ansigtet og Piz Buin Suncare med faktor 30 til kroppen.

Piz Buin Suncare med solfaktor 30 til 116 kr.

© costume.dk
3 / 10

Fjern din makeup hver eneste aften, uanset hvor træt du er. Sådan lyder det meget simple tip til smuk og fejlfri hud fra skuespillerinden Maggie Gyllenhaal. Yndlingsproduktet til dette formål er en renselotion fra Jurlique med blandt andet kamille, aloe vera, lavendel og stenfrørod.

Jurlique Soothing Cleansing Lotion til 285 kr. på Livsstilsbasen.dk.

© costume.dk
4 / 10

Skønhed kommer indefra, men ifølge Claudia Schiffer kan selvtilliden også få et boost, hvis du passer rigtig godt på dig selv og dit udseende. Den tidligere supermodel er stor fan af naturlige og meget gerne økologiske produkter fra mærker som Lavera, Weleda og Dr. Hauschka. En af favoritterne er Sandtorn Bodylotion fra Weleda, som blandt andet består af sandtornolie og sesamolie.

Sandtorn Bodylotion fra Weleda til 116 kr. hos Selfcareshop.dk.

© costume.dk
5 / 10

Drew Barrymore (billedet), Kate Hudson og Gwyneth Paltrow er bare nogle af de mange stjerner, der er vilde med Rosebud Salve fra Smith's. Så hvis du ikke allerede har dette vidunderprodukt i din taske, er der ingen grund til at vente længere. Salven indeholder bomuldsolie og planteolier. Den har mange af de samme egenskaber som Eight Hour Creme fra Elisabeth Arden, men dufter bedre. Brug den som lipgloss eller læbepomade, til tørre hænder og neglebånd eller put lidt i de tørre hårspidser.

Smith's Rosebud Salve til 89 kr. hos Auroa.dk.

© costume.dk
6 / 10

Gwyneth Paltrow er kendt for sin feminine og klassiske stil. Makeuppen matcher selvfølgelig dette look perfekt, og til læberne bruger skuespillerinden og stilikonet helst Signature Hydra Bright Lustre læbestift fra Estee Lauder.

Estee Lauder Signature Hydra Bright Lustre læbestift til 210 kr.

© costume.dk
7 / 10

Jennifer Aniston vil meget gerne se solbrændt ud, men hun er ikke meget for at udsætte huden for de farlige stråler. Derfor bruger hun bronzepudder fra Chanel for at opnå det velkendte gyldne look.

Chanel Bronzing Powder til ca. 340 kr.

© costume.dk
8 / 10

En øjenvippebukker er helt unødvendig, mener Keira Knightley. Skuespillerinden nøjes i stedet med mascara fra Chanel, som både gør dine vipper lange og fyldige.

Chanel Inimitable Mascara til 235 kr.

© costume.dk
9 / 10

Hemmeligheden bag Hollywood-stjernernes smukke og glansfulde hår er ikke altid dyre hårkure og frisørbehandlinger. Skuespillerinden Reese Witherspoon bruger med en travl karriere og to børn ikke meget tid på sit udseende. Hun holder makeuppen neutral og vasker håret med babyshampoo fra Johnson's.

Johnson's baby shampoo til 25 kr.

© costume.dk
10 / 10

Gossip Girl-stjernen Blake Lively har misundelsesværdige lyse krøller. Hun bruger frisørproduktet Kerastase både som shampoo, balsam og kur. Er dit hår særlig tørt, kan du som skuespillerinden blande lidt nærende serum i din hårmousse og putte det i håret inden føntørring.

Nutritive Fluide Oleo Relax serum fra Kerastase til 225 kr. hos Smukkere.dk.