Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Få en smuk ensartet hud som hos Balmain. © Scanpix

Skønhedsredaktøren bekæmper pigmentpletter

Costumes Liv Winther tester et produkt mod pigmentpletter

Så er det sket. Jeg er hoppet på bølgen af pigmenteringsprodukter. Jeg har jo de seneste år skrevet om diverse hudplejeprodukter, der kan udjævne og mindske hyperpigmentering i huden. Jeg har bare aldrig selv følt, at jeg har haft problemer med pigmentpletter, i hvert fald ikke den hormonelle type med mørk øverlæbe og pande. Men det er gået op for mig, at jeg har en del pigmentskader på mine kinder. De ligner egentlig bare lyse fregner, men sidder ikke der, hvor fregner normalt sidder, nemlig på næse og kindben.
Jeg er begyndt at bruge Cliniques Even better clinical dark spot corrector, og jeg er helt vild med denne serum. Mest fordi, at den allerede efter to uger giver min hud et frisk og glødende skær og slet ikke føles som et 'hårdt' produkt for min hud, nærmest tværtimod. Det er sikkert den eksfolierende effekt, der viser sig allerede. Der skulle komme synlige resultater på huden efter fire uger og en mærkbar reducering af pigmentpletter efter 12 uger. Jeg skal nok holde jer opdateret og skrive mit resultat efter sommeren.

Even better clinical dark spot corrector fra Clinique til 395 kr.

Even better clinical dark spot corrector fra Clinique til 395 kr.