Snyd dig brun med de bedste selvbrunere, så du er klar til at vise ben og arme frem i korte shorts som hos Dolce & Gabbana.
© Scanpix

Skønhedsredaktørens 2 selvbruner-favoritter

Costumes Liv Winther har testet selvbrunere og fundet sine to favoritter

Det mest udfordrende tidspunk på året er for mig helt klart sommeren, når man pludselig skal vise hud, der ikke har set sol i mange måneder, i shorts og kjoler. Derfor har jeg testet en masse forskellige selvbrunereog har udvalgt mine to favoritter til jer. En luksusudgave og en budgetvenlig.

LUKSUS:

Aroma sun expert self tanning milk natural glow fra Decléor til 355 kr.

Aroma sun expert self tanning milk natural glow fra Decléor til 355 kr.Denne selvbruner er en af mine absolutte favoritter. Konsistensen er som en let bodylotion og derfor er den meget nem at fordele jævnt. Den dufter virkelig godt af aromatiske olier og ikke af selvbruner. God til dagen inden, du skal være brun og ikke har tid til at 'bygge' din farve op med en bodylotion med tilsat selvbruner.

Farveintensitet:
Lad dig ikke narre af den lette bodylotion-følelse. Resultatet bliver nemlig en dyb og intens farve. Så brug den med omhu, og vask dine hænder grundigt bagefter. Smør dine knæ og fødder ind med almindelig bodylotion lidt før, så suger de ikke så meget farve til sig, og du får et naturligt resultat.

Holdbarhed:
Farven holder sig flot i tre dage, men kan eventuelt suppleres med en bodylotion med tilsat selvbruner indimellem påføringer. Jeg testede Matas Sommerglød bodylotion sammen med dette produkt, og det fungerede rigtigt fint til at bruge på anden- og tredjedagen.

Hvor tit skal den bruges:
Brug den to gange om ugen for en holdbar farve.

BUDGET:

Sommerglød bodylotion fra Matas til 70 kr.
© Matas

Sommerglød bodylotion fra Matas til 70 kr.

Sommerglød bodylotion fra Matas er blevet til Costume-redaktionens yndlings selvbruner. Den velduftende creme er lidt hvidlig, lige når man smører den ind, så man fornemmer, hvor man har smurt.

Farveintensitet:
Du kan vælge imellem to varianter. En til lys hud og en til mørk hud. Jeg har testet den til lys hud, da jeg testede i starten af sommeren, og min hud ikke var blevet naturlig gylden endnu. Farven er virkelig naturtro, og jeg har endnu ikke prøvet at lave en fejl eller stribe.

Holdbarhed:
Man kan sige, at du kan få farven til at holde næsten så længe, du ønsker det, da den lægger sig meget jævnt på kroppen. Men det er en god idé at skrubbe din hud hver 10. dag og starte forfra, så døde hudceller fjernes, og din farve kan forblive naturlig.

Hvor tit skal den bruges:
Du kan sagtens bruge Sommerglød bodylotion hver dag, men hvis din hud er meget tør, kan du roligt springe over en gang imellem og bruge en kropsolie eller ren bodylotion, uden din farve falmer betydeligt. Den er meget fugtgivende og smitter ikke af nogen steder.