Skønhedsredaktørens tip: Bliv skøn indefra

Den letteste genvej til smuk hud går gennem væske, vitaminer og flerumættede fedtsyrer

5. januar 2010 af Liv Winther

At pleje din hud indefra er den letteste vej til en smuk hud - og det behøver ikke at være dyrt. De vigtigste elementer er væske, vitaminer og flerumættede fedtsyrer fra fisk, nødder eller hørfrø.
Væske: Du skal sørge for at drikke rigeligt med vand, men fokuser også på at få en masse væske gennem frugt og grønsager. Den væske, som du optager fra frugt og grønt, er den bedste, da den optages nemt og bevares længere i cellerne end den vand, du drikker.
Vitaminer: Longo vital laver nogle rigtig gode vitaminpiller, som samtidig indeholder en kombination af urter, som styrker dit immunforsvar og på den måde også din huds vitalitet. Hold øje i dit lokale supermarked, hvor du ofte vil finde gode tilbud på vitaminerne.
Olier: Hørfrøolie eller fiskeolie er den bedste måde at smøre din hud indefra. De flerumættede fedtsyrer som omega 3 og 6 er med til at styrke din cellemembran, så dine celler kan holde bedre på væske og øger sin styrke mod påvirkninger udefra. Spis hørfrøolie på din morgengrød eller i en smoothie, da den smager lidt besk alene.

Gør som 24.000 andre

Seneste

Måske er du interesseret i...