Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Brush 182 Buffer Brush fra Mac til 375 kroner. Find nærmeste forhandler på telefon 3639 4400. © costume.dk

Skønhedsredaktørens tip: Gode pensler

Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, giver dig hver uge sit bedste tip - denne uge om, hvilke makeup-pensler hun bruger

Jeg er redskabsfreak, når det kommer til makeup. Ikke på den måde, at jeg skal have 10 forskellige pensler til at lægge min makeup - det er kvaliteten, der tæller. Jeg har to gode pensler, og så er jeg dækket ind.
Min bedste ven er min store Kabuki-børste, som jeg bruger til at påføre mineralfoundation. Derefter kommer min bløde øjenskygge-pensel, som jeg både bruger til både øjne og ansigt. Den kan lave de perfekte smokey eyes og naturlige brune hverdagsøjne. Desuden kan den forvandle min mineralfoundation til en concealer, når jeg påfører den med den lille pensel lokalt på rødme og ved næsefløjen som sidste touch up, inden jeg går ud af døren.
Men det allervigtigste redskab er faktisk gratis og altid lige ved hånden - nemlig dine fingre. Brug dem til at 'sætte' din foundation. Dup den på plads med dine fingre til sidst, så får du nemlig en meget naturlig overflade (psst: det er i øvrigt enhver makeup-artists hemmelighed).

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev