Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Colour neglelak fra Cnd til 109 kr. og Effects-lak til 119 kr.
CND har lanceret 50 nye farver og overlakker med forskellige effekter. På den måde kan du mikse og blande dig frem til mange forskellige nuancer. Bare leg løs.<... © costume.dk

Skønhedsredaktørens tip: Mix it

Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, giver dig hver uge sit bedste tip - denne uge til, hvordan du kan blande dine egne produkter

En af de ting, der stadig hænger ved fra mine dage som makeup-artist, er, at jeg mikser alt i min toilettaske. Hvis jeg ikke har den perfekte farve neglelak, så blander jeg den ud fra to af dem, jeg har stående i skabet. Hvis mine dufte pludselig keder mig, så blander jeg gerne to forskellige. På den måde får jeg ekstra mange noter og min helt egent duft - som i øvrigt giver meget opmærksomhed fra min omgangskreds. Jeg blander lidt concealer i min foundation de dage, jeg har brug for lidt ekstra dækkeevne - og jeg kunne komme med endnu flere eksempler.
Du skal bare turde lege med farvetoner og konsistenser - på den måde kan du få et helt tredje produkt ud af dit arbejde.

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev