Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

K-pak intense hydrator fra Joico til 160 kr. © Morten Andersen

Skønhedsredaktørens tip: Plej dit hår

Costumes skønhedsredaktør, Liv Winther, giver dig hver uge sit bedste tip - denne uge om, hvordan hun bruger hårkur

Jeg er egentlig ikke den store tilhænger af at pleje mit hår - ved godt, at det er skammeligt. Men jeg har altid fokuseret mere på, at mit hår havde volumen, end det var sundt. Og de to elementer kan sagtens forstyrre hinanden. Nogle volumengivende produkter kan godt virke en anelse udtørrende og give håret et mat skær, mens de plejende produkter, der giver glans, kan tynge håret, så det hurtigere bliver tungt og fedtet.
Men når jeg så mærker, at jeg ikke kan trække den længere, og at mit hår virkelig trænger til kærlig behandling, så vil jeg have øjeblikkelige resultater. Det er vigtigt at pointere, at en hårkur ikke skal i nærheden af dine hårrødder; brug den kun i dine længder, hvor dit hår er tørt og udpint. K-pak intense hydrator fra Joico styrker hårets porøse skæl-lag med proteiner, som udfylder skader i håret og på den måde giver et blankt og sundt hår.

Mere om Skønhedsnyheder? Få Costumes nyhedsbrev