Få en smuk gylden hud med selvbruner.
© Christian Friis

Test: De 3 bedste selvbrunere

Få en smuk gylden hud med selvbruner, så du er klar til sommerens korte shorts

Skønhedsredaktionen har testet og fundet tre gode selvbrunere, der gør det let for dig at snyde dig til en smuk glød på den hurtige og sunde måde. Læs med, og bliv klar til sommerens smukke kjoler og shorts med en lækker, gylden hud.

Den funklende

Flash Bronzer fra Lancôme til 245 kr.

Lancômes farvede gelé, der er lavet til at give dine ben kulør med en anelse bronzeshimmer, giver en flot dyb glød og indeholder koffein, så blodcirkulationen sættes i gang i huden og virker cellulite-bekæmpende, mens du får den smukke farve, der gradvist kan bygges op. Geléen er let at massere ind i huden og giver hurtig glød, så du snildt kan vise benene frem under sommerkjolen. Begynd eventuelt med at blande den med din bodylotion, så farven bliver lidt lysere.
Flash Bronzer fra Lancôme til 245 kr.

Den luksuriøse

Re-nutriv Sun supreme self tan lotion for face and body fra Estée Lauder til 650 kr.

Re-nutriv Sun supreme self tan lotion for face and body fra Estée Lauder er en af de mest luksuriøse selvbrunere på markedet. Det er en af de type selvbrunere, som skal bygges op ved, at du bruger den hver dag, og på den måde opnår en naturlig tan. Når du påfører cremen, føles den lige så fugtgivende som en god bodylotion, og du glemmer helt, at det er en selvbruner, du bruger. Det skal du dog ikke være så bekymret for, da den nærmest er idiotsikker. Det er umuligt at lave striber eller andre fejl, hvis bare du sørger for at smøre den nogenlunde jævnt ud på hele kroppen. Brug cremen hver dag for en optimal gylden nuance, der efter cirka tre dages påføring giver en fast glød. Den kan også bruges hver anden dag for en let gylden nuance. Dobbelt bonus er, at selvbruneren er mild nok til, at du også kan bruge den i ansigtet.
Re-nutriv Sun supreme self tan lotion for face and body fra Estée Lauder til 650 kr.

Den hurtige

Everyday Sefl Tan medium to dark fra ST. Tropez til 195 kr.

Denne selvbruner giver en brunlig glød. Brug den hver dag for at opretholde din farve. Køber du den i medium to dark, kan du indimellem springe en dag over og i stedet bruge din bodylotion eller kropsolie, uden din farve falmer. Produktet er super god til prisen, og St. tropezs selvbrunere er kendt for at skabe en hurtig effekt og en dyb brun farve.
Everyday Sefl Tan medium to dark fra ST. Tropez til 195 kr.