Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

AW20-ModelParis-1046_2 © Anna Stokland

Skønhedsredaktøren: "Denne parfume giver de vildeste komplimenter"

Skønhedsredaktøren deler sine favoritter.

Marie-Alkestrup

Skønhedsredaktørens favoritter

Duften af en bittersød teenagetid, solkysset glød på tube og serum, der mindsker pigmentpletter. Det er bare noget af det, som forskønner skønhedsredaktørens september.

Highlight
1 / 7

Highlighter

“Som barn af 90’erne er jeg næsten blevet indoktrineret til at elske glitter og gloss. Jeg kan derfor heller ikke stå for Sephoras nye glimtende highlighter. Dup den på øjenlåg, kindben og læber.”

SEPHORA 3d glow highlighter i galactic pink 85 kr.

Parfume
2 / 7

Parfume

“Byredos nyeste parfume Lil fleurs duft er en fortolkning af den spirende og nogle gange famlende fornemmelse, der hører teenageårene til. Og jeg er vist ikke den eneste, som teenagecrusher på den bittersøde duft, da jeg aldrig før har fået så mange komplimenter for en parfume – fra både kvinder og mænd.”

BYREDO Lil fleur 100 ml ca. 1.392 kr.

Serum
3 / 7

Serum

“Solen sætter bogstaveligt talt sine spor, og derfor forsøger jeg at sætte ind med serum, der mindsker pigmentpletter, som denne fra Summer Fridays.”

SUMMER FRIDAYS Cc me serum 475 kr.

Solcreme
4 / 7

Solcreme

“Shiseidos azurblå solcreme giver associationer til 70’erne og 80’ernes pool-side glamour. Og så er det i øvrigt en af de bedste solcremer, da konsistensen er så let, at den kan bruges på både krop og ansigt – året rundt.”

SHISEIDO Expert sun protector spf 50 face and body 340 kr.

Foundation
5 / 7

Farvet gelé

“Genial. Andet kan jeg ikke sige om Chanels farvede gelé Water-fresh tint, der blev introduceret sidste år. Den vandede gelé giver en naturlig solkysset glød, så du får sund farve uden at se det mindste makeuppet ud.”

CHANEL Les beiges water-fresh tint i medium 490 kr.

Cleansing oil
6 / 7

Renseolie

“Jeg er ekstra grundig med at vaske ansigtet rent efter den daglige brug af makeup og for eksempel solcreme. Jeg renser hver aften med Votarys lækre renseolie, som jeg masserer godt ind i huden og vasker af med en blød vaskeklud.”

VOTARY Cleansing oil rose geranium & apricot 450 kr.

Håndcreme
7 / 7

Håndcreme

“Glossiers håndcreme ligger takket være sin gummibløde overflade godt i hånden, og indholdet plejer tørre hænder.”

GLOSSIER Hand cream 140 kr.

Mere om Skønhed? Få Costumes nyhedsbrev