Skønhedsredaktøren anbefaler: Ugens musthave fra Chanel

Denne uges skønne musthave kommer fra Chanel og består af de lækreste produkter, der sikrer dig naturlig glød og udstråling i sommerdagene

© Chanel
1 / 1

I denne uge lander denne sommers ikoniske Les Beiges-kollektion fra Chanel på hylderne, og produkterne plejer at blive revet væk – blandt andre af mig.

Jeg er nemlig stor fan, og ikke kun fordi deres indpakning er virkelig fin, og fordi jeg gerne vil ligne Gisele, men også fordi de passer perfekt til sommeren, og giver huden den pæneste glød og udstråling.

Den stribede solpudder bruger jeg til at give mit ansigt en mere solbrændt kulør, og den kommer med en flad børste, så man nemt kan have den med på farten. Derefter dupper jeg kinderne med den cremede blush stick og fordeler den med fingrene. Den fremhæver kindben og æblekinder og gør huden ekstra levende at se på.

Afslutningsvis giver jeg læberne lidt fugt i en neutral farve, og det samme gælder de sarte nuancer til neglene, som er umulige at vælge i mellem. Ja, jeg er vild med med Les Beiges, og jeg er sikker på, at du bliver det samme.

Les beiges healthy glow multi-color mariniére spf 15 / pa++ i n02, Chanel 430 kr. // Les beiges healthy glow sheer colour stick i n21, Chanel 320 kr. // Les beiges healthy glow hydrating lip balm i n10, Chanel 270 kr. // Les beiges le vernis i 659 beige pur, 661 precious beige og 663 lovely beige, Chanel 195 kr.

(alle produkter forhandles hos Magasin)