© Portræt: Josephine Svane // Annes festivaltaske

Skønhedsredaktørens Northside supplies

Om et par dage drager skønhedsredaktøren mod årets Northside Festival. Se her, hvilke musthaves hun skal have med i tasken

Foruden de basale fornødenheder som renseservietter, desinfektionsgel og tørshampoo, tager jeg ikke på festival uden en god solcreme, og jeg elsker den fra Rudolph Sun.

Mine kinder skal have lidt kulør med solpudder fra Chanel og ellers nøjes jeg med lidt mascara på vipperne samt en læbepomade med farve i.

Søvn er en mangelvare på festivaler, så jeg sværger til Bobbi Browns Beauty emergency kit, der består af concealer og pudder til at dække de mørke rande, og en øjencreme der giver forfriskende fugt.

Jeg har en æske med små prøver derhjemme, så jeg altid kan tage en håndfuld med på tur og slippe for at slæbe for meget med. I øjeblikket bruger jeg en beroligende shampoo fra Aesop og body wash fra Malin+Goetz.

Sidst, men ikke mindst, har jeg altid en håndcreme med, da ens hænder tørrer ud af alt det støv, vand og sprit.

God festival!

Organic sun face cream spf 30, Rudolph Sun 245 kr. // Creamy concealer kit, Bobbi Brown 355 kr. // Hydrating eye cream, Bobbi Brown 325 kr. // Calming shampoo, Aesop 320 kr. // Bergamot body wash, Malin+Goetz 160 kr. // Deliverance kowhai flower hand cream, Antipodes 180 kr.