© anna stokland

Viralt på TikTok: Dette produkt er hemmeligheden bag flawless hud

Det er et af de seneste produkter til at gå viralt på TikTok, og skulle give dig en hud som Instagrams 'Paris' filter.

Med langt over 100 millioner views på TikTok er Hollywood Flawless Filter fra Charlotte Tilbury et af de seneste produkter til at gå viralt. Og hvis du jævnligt hører til blandt dem, der åbner TikTok er du måske allerede stødt på det.

Men hvad er det egentlig – og endnu vigtigere, hvad kan det? Flere beskriver det som en hybrid af en flydende highlighter og et real-life filter, der hjælper med at udviske ujævnheder og give en smuk og naturlig glød til huden – af den slags, der ser ud til at komme indefra.

Ved første øjekast ligner det en foundation, men Charlotte Tilbury selv beskriver den som et glow filter eller en glow booster. Og det er præcis hvad den er. Formularen er cremet og indeholder blandt andet pudder, olie samt ekstrakt fra porcelænsblomst. Den kan bruges af alle hudtyper, men netop grundet den fugtende formular er den særligt ideel til dig der har en mere tør hud. Hvis din hud derimod er til den mere fedtede side kan du stadig få stor glæde af Hollywood Flawless Filter, men nøjes med at komme den i ansigtet de steder, hvor du ønsker mere glød.

© anna stokland

Hvis du udelukkende ønsker en mere dewy glød i ansigtet skal du bruge den lige efter din dagcreme – det giver en flot og meget naturlig effekt. Men det der især har fået TikTok til at gå amok er resultatet du får, hvis du bruger den ovenpå din foundation og concealer – som et sidste trin. Kom den på med en fugtet highlighter-børste de steder du ønsker at highlighte og nyde godt af dens udglattende filter-effekt. Mange kommer den i hele ansigtet.

Med 12 forskellige nuancer at vælge imellem er der et Hollywood Flawless Filter til alle. Hvis du vel at mærke kan finde et sted at købe den, hvor den endnu ikke er udsolgt. Og ellers kan vi anbefale at skrive sig på ventelisten hos blandt andet Net-a-porter og Cultbeauty, så du ikke misser den.