Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

Takeaway til nytår 2021 © Cofoco Food

Her får du den lækreste takeaway til nytårsaften

Skal nytårsaften fejres derhjemme, findes der masser af lækre bud på nytårsmenuer i forskellige prisklasser. Vi guider her til det bedste takeaway til nytår i hele landet.

Takeaway til nytår 2021

Vil du også gerne undgå fyldte supermarkeder og stress i køkkenet i forsøget på at kreere en lækker menu til nytårsaften – og i stedet bruge tiden på at forberede den mest festlige nytårspynt og lave de bedste nytårsdrinks? Så er en lækker takeaway-nytårsmenu måske lige det, du leder efter.

Mange spisesteder tilbyder nemlig smagfulde takeaway-løsninger til nytår, hvor de har kreeret de lækreste nytårsmenuer til dig, så du slipper for at slide i køkkenet og i stedet kan bruge årets sidste aften på at drikke champagne og danse på stuegulvet med dine nærmeste.

Vi guider dig herunder gennem de lækreste nytårsmenuer til takeaway i hele landet.

Takeaway til nytår 2021 © Homemate
1 / 10

Homemate

Homemate på Østerbro har i år sammensat en 3-retters gourmet-nytårsmenu til dig. Den klassiske menu består af torsk og jomfruhummere med portobellosvampe til forret, kalvemørbrad med pommes anna til hovedret og hvid chokolademousse på mandelkage til dessert. Vælger du den veganske nytårsmenu, kan du glæde dig til en forret bestående af svampe-lasagne, plante-steak og pommes anna med trøffel til hovedret samt vegansk chokolademousse på mandelkage til dessert. Sammen med maden får du leveret en anvisning med de bedste anretningstips, så du kan servere en flot anrettet nytårsmenu for dine gæster. Maden skal afhentes på Homemates hovedkvarter på Østerbro.

Hvor: Østerbro
Pris: 349 kroner pr. kuvert.

Læs mere her.

Takeaway til nytår 2021 © Diningsix
2 / 10

Diningsix

Diningsix står bag flere populære restauranter i København og Århus såsom Köd, Basso og restaurant Klokken. Du kan nu bestille deres 3-retters nytårsmenu, som kommer både med og uden kød. Den traditionelle menu byder på nytårstorsk i jomfruhummerbisque, oksemørbrad med gratin af kartofler og nytårskage af siciliansk citronmousse. Vælger du vegetarmenuen, får du serveret asiatiske gyoza-dumplings, soufflé af marksvampe med gratin af kartofler og nytårskage af siciliansk citronmousse.

Hvor: København, Glostrup, Århus, Silkeborg, Horsens og Randers
Pris: fra 299 kroner pr. kuvert. Minimum 2 kuverter.

Læs mere her.

Takeaway til nytår 2021 © Meyers
3 / 10

Meyers

Hos Meyers kan du bestille en 3-retters nytårsmenu bestående af røget torsk på boghvedevaffel, dansk oksemørbrad med gratineret kartoffel og brownie på hvid chokolade med forskelligt tilbehør. Er du ikke til kød eller fisk, kan du bestille vegetarmenuen, som består af røgede grønsager på boghvedevaffel, ballotine af ristet blomkål og svampe med gratineret kartoffel og brownie på hvid chokolade med forskelligt tilbehør. Som tilvalg kan der vælges økologisk kransekage, forskellige snacks samt en børnemenu bestående af burger med oksebøf og brownie på hvid chokolade.

Hvor: hele landet, dog med undtagelse af ikke-brofaste øer
Pris: fra 395 kroner pr. kuvert. Minimum 2 kuverter ved afhentning og 4 kuverter ved levering. Levering fra 75 kroner.

Læs mere her.

Takeaway til nytår 2021 © Madklubben
4 / 10

Madklubben

Hos Madklubben kan du i år vælge mellem 3- og 4-retters menuer. Derudover kan du også vælge mellem den klassiske menu, fiskemenuen og vegetarmenuen. Den klassiske menu består af cremet hummerbisque med forskelligt fyld, tournedos af oksemørbrad med forskelligt tilbehør og chokolademousse. I fiskemenuen kan du bytte hovedretten ud med bagt helleflynder, mens du i vegetarmenuen får en cremet svampesuppe, confiteret græskar og chokolademousse. Vælger du deres 4-retters menu, får du en ekstra mellemret bestående af henholdsvis stegte kammuslinger og burrata med syltede og tørrede tomater. Maden skal afhentes hos en af Madklubbens restauranter. Derudover kan du tilkøbe en vinpakke og natmad bestående af pizza fra Frankies.

Hvor: København, Odense, Århus og Esbjerg
Pris: fra 335 kroner pr. kuvert. Minimum 2 kuverter.

Læs mere her.

Takeaway til nytår 2021 © Oluf Bagers Gård
5 / 10

Oluf Bagers Gård

Vil du gerne forkæles ekstra meget dette nytår, så kan du prøve nytårsmenuen fra Oluf Bagers Gård. Restauranten i Odense er drevet af Hindsgavl Slot og byder dette nytår på en lækker 5-retters menu bestående af pighvarbisque, terrin af svineskank, oksemørbrad med sellericreme, ostebræt og chokoladefondant. Derudover kan du bestille en vinpakke specielt sammensat til nytårsmenuen. Mad og drikke skal selv afhentes i restauranten på Nørregade 29 i Odense.

Hvor: Odense
Pris: 495 kroner pr. kuvert ekskl. gebyr. Minimum 2 kuverter.

Læs mere her.

Nytårsmenu © Aarstiderne
6 / 10

Aarstiderne

Er du fan af Aarstiderne, og vil du gerne selv tilberede nytårsmenuen derhjemme, kan du gå efter deres nytårsmåltidskasse. Her får du leveret en kasse med ingredienser til hummerbisque med brøndkarse, mørbradbøf med rødvinssauce og hvid chokoladeganache. Er du ikke til kød, kan du også vælge en vegetarisk nytårskasse bestående af jordskokkesuppe, svamperisotto med ricotta og hvid chokoladeganache. Ingredienserne leveres med opskrifter på alle retterne, så du selv kan få lov til at trylle i køkkenet. Kasserne fås til 2, 4 eller 6 personer, og så kan der også tilvælges en børnemenu, hotdogs til natmad, forskellige snacks samt drikkelse.

Hvor: hele landet
Pris: fra 750 kroner for 2 kuverter. Gratis levering.

Læs mere her.

Takeaway til nytår 2021 © Timm Vladimirs Køkken
7 / 10

Timm Vladimirs Køkken

Timm Vladimirs Køkken har kreeret en 4-retters nytårsmenu bestående af snacks, forret, hovedret og dessert. Du kan derfor byde dine gæster på sprøde pandekager med jomfruhummer-rilette, ballotine af torsk, tournedos af oksemørbrad med kartoffelkroket og en nytårskage a la Vladimir. På hjemmesiden kan du endda se fire små film, hvor Timm Vladimir viser, hvordan du skal tilberede og anrette retterne. Vegetarmenuen byder på pandekager med urtecreme, confiteret selleri, veggie Wellington med svampe og kastanjer samt en nytårskage a la Vladimir. Derudover kan du tilkøbe en vinpakke, som er specielt sammensat til nytårsmenuen.

Hvor: Århus, Vejle, Aalborg, Roskilde, Valby, Amager, Køge og Odense
Pris: 395 kroner pr. kuvert. Levering: 145 kr.

Læs mere her.

Takeaway til nytår 2021 © Nimb
8 / 10

Nimb

Trænger du til at afslutte 2021 med et ekstravagant måltid, kan du bestille nytårsmenuen fra Nimb at Home. Her står den på hele 6 retter, og du kan glæde dig til tapioca-chips med kylling og urtecreme, rimmede kammuslinger, bagt torsk, oksetournedos med kartoffelkompot, nytårskage med inspiration fra en københavnerstang og kransekage. Derudover kan du også tilvælge en vinmenu, en børnemenu og diverse nytårskager hos Cakehagen i Tivoli. Mad og drikke skal afhentes.

Hvor: Nimb i København
Pris: fra 695 kroner pr. kuvert

Læs mere her.

Takeaway til nytår 2021 © Smageriet
9 / 10

Smageriet

Afslut 2021 med en nytårsmenu fra Smageriet. Her får du en 4-retters menu bestående af forret, mellemret, hovedret og dessert. Til forret kan du se frem til cremet jordskokkesuppe med ristet kammusling, mellemretten består af hjemmelavet granité, til hovedret får du tournedos af kalvemørbrad med forskelligt tilbehør, mens desserten byder på den franske chokoladekage Gateau Marcel. Derudover kan du tilkøbe en 3-retters børnemenu bestående af kartoffel- og porresuppe, sliders med oksebøf og pandekager med syltetøj og chokoladesauce.

Hvor: hele landet
Pris: 395 kroner pr. kuvert. Minimum 4 kuverter. Levering: 100 kr.

Læs mere her.

Takeaway til nytår 2021 © Cofoco Food
10 / 10

Cofoco Food

Cofoco Food byder i år på fire forskellige nytårsmenuer til hele familien, som alle består af en 3-retters menu og natmad. Vælg selv, om din hovedret skal bestå af dansk oksemørbrad, nytårstorsk eller bagt knoldselleri med svampe og trøffel. Ligesom med hovedretten, så varierer forretten alt efter, om du vælger den klassiske, den veganske eller fiskemenuen, mens fælles for alle menuerne er den franske chokoladekage Gateau Marcel til dessert. Børnemenuen består af jordskokkesuppe samt oksemørbrad og Gateau Marcel. Til at runde aftenen af byder Cofoco på gourmet-hotdogs til natmad, og derudover kan kransekage, vinmenu og snacks bestilles som tilvalg.

Hvor: Sjælland
Pris: fra 365 kroner pr. kuvert for en almindelig menu og 250 kroner pr. kuvert for børnemenu. Minimum 2 kuverter. Levering fra 145 kr.

Læs mere her.