Læs mere om Fisken her.

Stjernetegnet Fisk: Det skal du vide om Fisken

Hvordan er stjernetegnet Fiskens personlighed? Hvad er Fiskens styrker og udfordringer, hvem passer Fisken sammen med, og hvad siger dagens horoskop? Læs med her.

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Element: Vandtegn

Stjernetegnet Fisk – på latinsk Pisces – er det tolvte og sidste tegn i dyrekredsen. Fisken er empatisk som ingen andre, og den holder af at svømme rundt i sit eget hav af følelser.

På denne side kan du blive klogere på Fisken og dens personlighed. Hvad er stjernetegnets kendetegn, styrker og udfordringer, og hvem passer en Fisk sammen med? Måske er dit stjernetegn Fisken – og i så fald kan det være både underholdende og lærerigt at se, om stjernernes analyse passer på dig.

Fiskens personlighed

Personer med stjernetegnet Fisken er nogle kreative, følsomme, milde dagdrømmere, der har en fantastisk intuition. De er visuelle, og de holder af det spirituelle. Fisken elsker at være alene og lytte til musik, for der kan virkelig få lov til at forsvinde ind i sin drømmeverden. Fisken kan derfor også til tide virke en smule distræt. Det er dog ikke noget, der påvirker dens sociale liv. Fisken er nemlig enormt vellidt og nem at holde af. Den er populær i vennegruppen, fordi den har har en fantastisk sympati og empati for andre mennesker. En Fisk er også altid hjælpsom, og den forventer aldrig at få noget igen for sin hjælp.

En Fisk er desuden god til forandringer og er fleksibel. De fysiske rammer kan altså sagtens være rodede og omskiftelige, uden at det påvirker Fisken, så længe den kan svømme ind i sin drømmeverden og lade op og finde ny energi. En lur eller to i løbet af dagen passer Fisken godt.

Fisken elsker romantik i alle afskygninger, og den trives bedst, når den frit kan snakke om sine følelser. Den nyder kreative projekter og er altid i gang med et eller andet projekt. Fisken er som sagt et vandtegn, og er der noget, den holder af, så er det vand – alt fra dejlige karbade til frisk vinterbadning eller en gåtur ved vandet.

Fisken bryder sig ikke om folk, der er gammelkloge. Den kan heller ikke lide, når fortiden hjemsøger den, eller hvis den bliver tvunget til at forholde sig til realiteter, den ikke kan lide. Det værste, Fisken ved, er alle former for grusomhed og ondskab. Den lider hvis nogen, både dyr og mennesker, bliver behandlet dårligt.

Læs også dagens horoskop her.

Håndplukket til dig

Fiskens styrker og udfordringer

Styrker
Fisken er både sympatisk og empatisk – den har meget nemt ved at forstå andre og indleve sig i deres problemer, og det er to virkelig gode styrker. Den er desuden kunstnerisk og kreativ, intuitiv og mild. Den har nemt ved at holde af andre, og andre har nemt ved at holde af den.

Udfordringer
Fiskens ønske om at flygte fra realiteterne kan medføre, at den kan have svært ved at stoppe op, komme ud af sin drømmeverden og rent faktisk få gjort noget ved problemerne. Den kan også have tendens til at frygte situationer og bruge meget tid på at være trist til mode. Fisken kan også have svært ved at håndtere kritik, og den skal passe på ikke at sætte sig selv i en offerrolle.

Hvem passer Fisken sammen med?

Fisken passer godt sammen med de to andre vandtegn Krebsen og Skorpionen. Den kommer også rigtig godt ud af det med Tyren og Stenbukken. Fiskens descendant er Jomfruen.

Kilder: Astrology, Horoscope, Magichoroscope, Horoskopnet.