4 effektive tricks, der får dig til at dufte godt
© Victor Jones

4 effektive tricks, der får dig til at dufte godt

Hvis du føler, du gerne vil dufte lidt bedre, bør du forsøge dig med fire simple tricks, der med sikkerhed vil få dig til at dufte skønt

Ville du også ønske, at du altid bare duftede godt? Så vil disse fire simple løsninger måske være noget for dig.

1. Hold dig ren

De fleste kender til lugten af sved. Og det kan virkelig være forfærdeligt, hvis din kollega på kontoret, eller du selv, lugter. Men faktisk er det slet ikke sved, der lugter. Det er de bakterier, der sidder på huden, som forsøger at bearbejde og komme af med sveden, der giver den dårlige lugt. Derfor vil det for de fleste være nok med et dagligt bad, deodorant og rent tøj.

2. Tænk over, hvad du spiser

Løg, hvidløg og karry påvirker dine ånde negativt. Men lugten kan faktisk også begive sig vej ud gennem dine porer, selvom det er adskillige timer siden, du har spist. For nogle mennesker hjælper det at dryppe pebermyntedråber på tungen efter et måltid. Det påvirker både dine ånde og din kropslugt.

3. Er du stresset?

Det lyder måske lidt underligt, men stress kan faktisk påvirkelige din kropslugt negativt. Når du er stresset, påvirker du nemlig din kropstemperatur, så den stiger. Du kommer altså til at svede mere. Og så er dér, at dine bakterier begynder at arbejde mod svedlugten.

Prøv at slappe helt af – eventuelt ved hjælp af meditation og mindfulness. Måske kan du sænke dit stressniveau og påvirke din kropslugt positivt.

4. Ifør dig kun tøj, du kan ånde i

Tøj i materialer som uld, silke og bomuld er langt mere åndbart end andre materialer som nylon og andre meget kunstige stoffer. Og det gør altså ikke noget godt for din kropslugt.

ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF