5 tips til vintervelvære

Det er ruskende koldt udenfor, så kryb sammen under tæppet, og hold fødderne varme. Måske er det også tid til massage?

Velvære
1 / 6

Velvære

I denne kolde tid er det rart at forkæle sig selv lidt ekstra. Især fordi kroppen har meget mere brug for opmærksomheden, fordi vinteren tager så hårdt på den.

Her er fem tips til lækker vintervelvære lige nu.

Hold varmen
2 / 6

Hold varmen

Der er ikke noget ved at fryse om vinteren, så hold på varmen med et sengetæppe fra Aiayu i 100 procent lamauld. Det er ikke alene lækkert og blødt, det pynter også i soveværelset.

Cinzia big bedspread, Aiayu 4.495 kr.

Fluffy fusser
3 / 6

Fluffy fusser

Vi er fan af Uggs slippers. Du finder ikke et par hjemmesko, der er varmere, blødere eller mere praktiske. Fås i tre farver.

Fluff clog, Ugg hos Zalando.dk 1.195 kr.

Av, min juledunk
4 / 6

Av, min juledunk

Julemad smager godt, men er meget fed, og det kan give maveonde. Pebermynteolie siges at have en lindrende effekt på maveproblemer, så spis tre kapsler om dagen, og undgå fordøjelsesgener. Kan i øvrigt anbefales året rundt til kvinder, der lider af mavesmerter.

Mintosan, Obbekjærs hos Helsebixen.dk 160 kr. for 90 kapsler.

Skønt tip
5 / 6

Skønt tip

Rosenvand hjælper mod rødme og varme i huden, og aromaen dulmer nerverne.

Rosewater spray, Pukka hos Yogaudstyr.dk 130 kr.

Vi har testet: Honey Massage
6 / 6

Vi har testet: Honey Massage

Is Clinical tilbyder nu en ny massagebehandling, Honey Massage, og vi har været forbi Skodsborg Kurhotel for at teste den. Kroppen peeles med Exfoliating enzyme treatment, der indeholder papayaenzymer og skal vaskes af. Derefter følger en kropsmassage, hvor du kan vælge mellem tre varianter: honning, lavendel eller ingefær. Honning fugter, udglatter og beroliger, ingefær varmer og giver energi, mens lavendel virker beroligende. Når det er tid til forsiden, får du en Coolmint revitalizing masque i ansigtet, som køler og renser. En dejlig, forkælende behandling, der giver huden en smuk glød.

Honey massage, Is Clinical 800 kr.

Mere om Sundhed? Få Costumes nyhedsbrev