Asus zenbook
© Isabella Thordsen

Bloggeren guider: sådan får du pusterum i hverdagen

Vi har snakket med blogger Isabella Thordsen om, hvordan man får pusterum og finder sit zen midt i en travl hverdag

Hverdagen flyver afsted med arbejde og aftaler, og så kommer weekenden, hvor du igen er kommet til at booke kalenderen helt op, hvilket betyder minimal tid til afslapning og opladning. Men de små pusterum er ret vigtige, især i en travl hverdag som mange af os efterhånden har.

For blogger og stylist Isabella Thordsen er det vigtigt at holde fast i hverdagens pusterum, som giver fornyet energi.

"En pause i hverdagen giver mig mere overskud til at være den person, jeg gerne vil være. Hvis jeg er udkørt, er det svært for mig at finde overskuddet til de personer jeg elsker, og til mit drømmejob."

Men hvordan sørger isabella for at huske pauserne og finde sit zen? Læs om det her, og bliv inspireret til tiden med dig selv.

Udover at gå tur med sin hund slapper Isabella Thordsen også af med sin ASUS Zenbook 3 efter en lang arbejdsdag.

© Isabella Thordsen

Planlægning

"Jeg prioriterer mit arbejde utrolig højt, og sørger for at jeg hver dag er kommet igennem min to-do liste. Én ting jeg heldigvis er blevet bedre til, og stadig arbejder på at forbedre, er at huske tiden til mig selv. Derfor skriver jeg hver dag, når jeg står op, tre pauser ind i min kalender. På den måde ved jeg, hvornår der er tid til det, fordi jeg har planlagt min 'Isabella-tid'," fortæller bloggeren.

Gåture og løb

"En af mine yndlingspauser er gåturene med vores lille hundehvalp, Pumpkin. Jeg elsker den friske luft, og jeg sørger for at fokusere på at være der i nuet med hende. Hun hjælper mig med at rense mine tanker, hvilket er godt for mig, inden jeg starter min arbejdsdag."

"Løb er også en af mine favorit mentale pauser. Jeg løber ca. 3-4 gange i ugen. Det er vigtigt for mig at komme afsted, da jeg altid får ny energi efter træning. Det er ikke vigtigt hvor langt eller hurtigt, jeg får løbet. Turen skal bare give en sund pause fra den travle hverdag," fortæller Isabella.

Zen-øjeblik

"Næsten hver eneste aften smider jeg mig i min seng eller på sofaen med min ASUS Zenbook 3 – det elsker jeg. Her læser jeg dagens nyheder eller ser en episode af min yndlingsserie. På den måde får jeg koblet fra, og kan lægge tankerne på hylden for en stund. Det giver mig et zen øjeblik." forklarer bloggeren.

ASUS Zenbook 3 er ultratynd, ekstremt hurtig og designet med detaljerne for øje. Og så vejer den under et kilo og fås i sølv, mørkeblå og rosa.

© ASUS