Costume tester om, du kan få en skønnere og mere harmonisk krop af Elle Macphersons eftertragtede kosttilskud The Super Elixir
© Wenn.com

Costume tester: Få krop som en supermodel

Supermodellen Elle Macphersons populære kostilskud er kommet til Danmark. Vi tester, om det giver en sundere og harmonisk krop

Tidligere supermodel Elle Macpherson – med tilnavnet The Body – står bag kosttilskuddet The Super Elixir, der bliver revet ned fra hylderne verden over. Nu er det endelig landet i Danmark, og vi har naturligvis kastet os over det grønne pulver, der lover en sundere og mere harmonisk krop.

Costumes skønhedsredaktør, Anne Mønsted, har testet pulveret, og håber på, at hun efter testforløbet også kan kalde sig selv for Anne 'The Body' Mønsted.

Meget er jeg blevet kaldt gennem årene, men ikke ‘The Body’. Jeg er da slank, men ikke så muskuløs og med en mave, der bare skal kigge på en krydderbolle, og så puster den sig gevaldigt op – den nøjes da også sjældent med at kigge. Jeg blev derfor meget begejstret, da jeg hørte, at den tidligere supermodel Elle Macphersons, aka The Body, mirakelpulver The Super Elixir er kommet til Danmark. Det er et økologisk kosttilskud, der mindsker syren og hjælper med at opretholde en god pH-balance i kroppen og optimerer dermed dit velbefindende.

Mine forventninger er derfor høje, da jeg første gang rører spændt rundt i mit vandglas for at opløse de to teskefulde, der måske skal ændre mit liv – og min krop. Pulveret består af 42 naturlige, grønne ingredienser, og jeg frygter smagen, for jeg er ikke typen, der indtager ting for min sundheds skyld, hvis det smager dårligt, men der skal ikke mere end en enkelt slurk til at mane alle bekymringer i jorden. Ikke at det smager superlækkert, men lidt som en blanding af grøn te og champagnebrus i en grumset udgave. Pulveret kan også blandes i en juice eller smoothie, men smagen af det er totalt overdøvende, så det vil jeg ikke anbefale.

Costume tester, om du kan få en skønnere og mere harmonisk krop af Elle Macphersons eftertragtede kosttilskud The Super Elixir

Supermodellen Elle Macpherson.

© Wenn.com

Naturligt kaffestop

Når du spiser basisk – det vil sige rigtigt meget grønt – bliver dit immunforsvar stærkere, du sover bedre, din hud bliver pænere, og du får mere energi. Efter en måned med det grønne superpulver kan jeg i høj grad skrive under på det sidste. Jeg havde ikke sat mig ind i det inden eller læst meget om det, for jeg ville mærke ændringerne selv, så det var først efter et par dage, at jeg opdagede, at jeg helt havde glemt at drikke kaffe. Min hjerne skreg slet ikke på det. For en måned siden brugte jeg mange aftener på at kæmpe mod træthed, men nu har jeg meget mere energi og overskud, og jeg kan tydeligt mærke, hvis jeg har glemt at drikke pulveret om morgenen. Jeg har endelig taget mig sammen til at starte til yoga, og det takker jeg også min nye energi for – så måske Anne ‘The Body’ Mønsted en dag dukker op på stranden?

Australske Elle Macpherson har 52 år på bagen, og selv efter en måned på The Super Elixir ville jeg dog stadigvæk med glæde bytte min 33-årige krop med hendes. Mine negle er blevet stærkere, og gløden i mit ansigt lidt mere udtalt, men den største forskel er, at min mave er langt mere rolig nu – og det er derfor, du skal drikke pulveret: på grund af følelsen, du får indeni. Det er mange penge, men hvis kroppen bliver et sjovere sted at bo, vil jeg gerne sætte 300 kroner af om måneden. Og tænk på alle de penge, jeg sparer på kaffe.

HVAD

The Super Elixir er udviklet af Elle Macpherson i samarbejde med ernæringseksperten Dr. Simone Laubscher. Kosttilskuddet indeholder vitaminer, mineraler, kinesiske urter og enzymer til fordøjelsen. Blandt de 42 naturlige ingredienser finder du for eksempel økologisk hvedegræs, spinat, psyllium-frøskaller og broccoli samt ekstrakt fra shitake-svampe og gojibær. Du skal drikke 10 gram en gang dagligt. Allerede indenfor et par dage har pulveret en effekt på dit energiniveau. Huden følger lige efter, mens håret tager lidt længere tid.

DET KAN DET

Blandingen hjælper din krop med at opretholde en god pH-balance, så din fordøjelse fungerer bedre, og du derfor føler dig mere tilpas i kroppen. Negle, hud og hår nyder også godt af det, og så kan det give energiniveauet et ordentligt skub. Du skal derfor ikke indtage det efter klokken 17.00.

HER KØBER MAN DET

The Super Elixir by WelleCo forhandles hos Pour Quoi på Nordre Frihavnsgade 13 på Østerbro i København, som sender til hele landet – ring på telefon 35 26 62 54, og bestil. Første gang kan du købe pulveret i en smuk, sort beholder til 900 kroner for 300 gram.

Derefter kan du få refiller på pose til 600 kroner for 300 gram. Pulveret er nemmere at blande, hvis du ryster det med vand – en shaker koster 300 kroner.