Denne drik opkvikker mere end kaffe

Tager du også en kop kaffe, når du har brug for noget opkvikkende? Denne drik er sundere, og virker MINDST lige så godt!

Mange mennesker drikker ikke kun kaffe for smagens skyld.

Selv om den sorte drik halverer risikoen for visse sygdomme, bliver den først og fremmest brugt som et opkvikkende middel om morgenen, og når trætheden invaderer kroppen i løbet af dagen, gerne i kombination med en lur, eller for at booste træningsmotivationen.

Vand med citron

Men du kan faktisk lige så godt erstatte din morgenkaffe med et glas varmt vand med en halv presset citron i. Udover at være sprængfyldt med C-vitamin og antioxidanter, så har citronvand en opkvikkende effekt på kroppen, og du vil relativt hurtigt kunne mærke en positiv forskel.

Sådan gør du

Det er vigtigt, at vandet er varmt, dog ikke kogende, så kroppen ikke skal bruge energi på at varme det op. Et glas koldt vand kan nemlig virke stressende på kroppen efter en lang nats søvn, så det er derfor en god idé at give kroppen en rolig start på dagen.

Udover drikkens opkvikkende effekt, er der en lang række gode (og sunde og fedtforbrændende) grunde til at drikke vand med citron.