Denne te gør det lettere at undgå søde sager

Costumes skønhedsredaktør har fundet en stabiliserende te, som gør dig sund indeni og smuk udenpå

© Anna Stokland
1 / 5

Forkæl krop og sjæl med Karmamejus nye behandlinger, og hold maven sund med æbleeddike i tabletform. Dyrk yoga på en måtte, der er lige så miljørigtig, som den er pæn, og balancér det drilske blodsukker med en helt særlig te.

Stop sukkertrangen
2 / 5

Stop sukkertrangen

Når vores blodsukker falder, stiger sulten – og gerne den sukkerhungrende slags, der ikke vil have broccoli, men eftermiddagskage og guf. Men vil du gerne skære ned på indtaget af de søde sager, gør et stabilt blodsukker det meget lettere at holde nallerne fra slikskålen.

Pukkas nye te hjælper til at balancere blodsukkeret og styrker stofskiftet med en økologisk blanding af kanel, fennikel, ingefær, sort peber og oolong-te og er perfekt at drikke, før eftermiddagens sliktrang melder sin ankomst.

Lean matcha green, Pukka 38 kr.

Ej blot til pynt
3 / 5

Ej blot til pynt

Er du glad for yoga eller hjemmetræning i stuen, er en god måtte uundværlig. Desværre er den ikke altid lige pæn. Her kommer svenske Grounded Factory ind i billedet. Deres måtter er så fine, at de kan indgå som en slags alternativ pynt til hjemmet.

Ud over at være dekorative er måtterne fremstillet af bionedbrydelige materialer og uden skadelige kemikalier som lim, ftalater, latex og silikone – rart, med tanke på hvor ofte man ligger med hovedet godt begravet i måtten under den afsluttende udstrækning.

Yogamåtte, Grounded Factory 716 kr.

Ren luksus
4 / 5

Ren luksus

Forkæl dig selv med Karmamejus nye ansigts- og kropsbehandlinger udviklet i samarbejde med holistisk hudplejeekspert Line Fris. Behandlingerne, med navne som Fred, Smuk og Håb, byder på 90 minutter, hvor din hud plejes, og din krop afstresses.

De seks behandlinger tilbydes eksklusivt på Marienlyst Strandhotel i Helsingør, hvor deres nybyggede Strandspa kun øger følelsen af velvære, alt imens du får bindevævsmassage, tørbørstning eller sansestimulerende aromaterapi.

Se mere på Marienlyst.dk.

Sur sundhed
5 / 5

Sur sundhed

Æbleeddike er i små doser guf for vores tarme, men eddikens sure smag kan desværre afskrække mange fra at prøve den gode virkning på egen krop. Det er synd for din mave, fordi æbleeddike er rig på både probiotiske bakterier, der er de gode mavebakterier, og præbiotiske bakterier, som er det, de gode mavebakterier spiser.

Heldigvis fås æbleeddike nu også i pilleform, og med Vitavivas tilskud, der også byder på spirulina og lecithin, kan du få din daglige dosis helt uden at lave sure grimasser.

Kosttilskud, Green detox, Vitaviva 90 kapsler 355 kr.

Mere om Sundhed? Få Costumes nyhedsbrev