Our website does not support Internet Explorer.

To get the best experience on our website and of our content, please use a more modern browser like Edge, Chrome, Safari or similar.

© Pixabay

Derfor er Matcha så sundt

Matcha er et superfood, som kan bruges som både te, i kager og i smoothies – og så øger de din energi, booster vægttab og reducerer stress

Måske har du hørt om den populære Matcha-te? Faktisk er det en gammel japansk te, som er kendt fra de japanske te-ceremonier, og som mange i vesten nu har taget til sig og gjort til et dagligt ritual. Det er et fint, formalet pulver af specielt dyrket og forarbejdet grøn te.

Matcha er rigtig rig på kraftfulde antioxidanter, klorofyl og aminosyre. Det er en sundhedsfremmende næringsbombe, der gør dig og din krop godt.

Det er med Matcha, som det er med vin: Det findes i utallige udgaver, kvaliteter og smagsvarianter. Jo bedre kvaliteten er, jo rundere er smagen og de bitterstoffer, man ofte forbinder med grøn te, er ikke at smage.

Selvom man ofte hører om Matcha-te, så er det et superfood, som kan nydes i mange former: Som varm te, i shakes, iste, kager og mange flere. Matcha har nemlig flere helsebringende virkninger, som øget energi, bedre fokus og koncentration, booster stofskifte og giver vægttab, naturlig detox og reducerer stress i kroppen.

Køb, og læs meget mere om Matcha-pulveret på Byoh.dk.

Mere om Sundhed? Få Costumes nyhedsbrev