Many different exotic fruits
© depositphotos.com

Derfor skal du bestille frugt til døren

Vidste du, at du kan få frugt og grønt leveret lige til døren - både derhjemme og i din virksomhed? Det kan være en rigtig god investering, hvis du gerne vil sikre dig, at du får dækket dit store grøntbehov.

Du har helt sikkert hørt det før: Det er vigtigt at spise frugt og grønt, hver dag, og du skal have meget af det. Det bedste er, at have nogle gode vaner og rutiner, hvor de sunde ingredienser implementeres i hverdagen.

Det bliver en hel del lettere, når frugt og grønt ankommer lige til døren som ved et trylleslag. Men faktisk har det slet ikke noget med magi at gøre. Tværtimod er det en service, du kan bestille, præcis ligesom du bestiller en måltidskasse.

Firmafrugt i virksomheder

Hvis du er én af de topseje kvinder, der driver din egen virksomhed, kan du med fordel gøre en frugtordning til en del af arbejdsdagen. Du kan bestille FirmaFrugt og firmafrugtordninger til virksomheder og dække både dig selv og dine medarbejdere ind med dagens frugt.

Det er ikke bare lækkert, det kan også vise sig på bundlinjen og i trivselsundersøgelser. Frugt er nemlig en sund måde, hvorpå man kan holde blodsukkeret på et stabilt niveau. Og når blodsukkeret er i orden, er det lettere at koncentrere sig og være produktiv. Det betyder mere effektivitet i forretningen.

Det kan også øge medarbejdernes (og din egen) trivsel. Med en frugtordning siger du, at du kerer dig om dine medarbejdere og deres sundhed. Derfor kan frugt løfte ikke bare blodsukkeret, men også humøret. Og I kan jo stadig få kiks og kage en gang imellem alligevel, ikke?

Få frugt og grønt leveret til din hoveddør

Det kan også være, at det er på hjemmefronten, du vil implementere de grønne spisevaner. Det kan du gøre med FrugtKasser og grøntsagskasser leveret til døren privat. Disse kasser gør det ekstra nemt at optimere sundheden i hverdagen.

Med servicen undgår du den alt for velkendte situation i supermarkedet - for hvad skal du vælge, og hvordan får du lige bugseret det hele hjem, uden at bredbladet persille bliver til fladtrykt persille?

Det gør det også nemmere at tilberede sunde måltider hjemme i køkkenet. Kassen skal bare bæres ind på køkkenbordet, og så er du klar til at gå i gang med opskriften. Det er op til dig, om du vil vælge en færdigpakket kasse, eller om du selv vil skræddersy indholdet.

Du har altså rig mulighed for selv at styre, om det er blandede salater, sprød kål og rodfrugter, der skal i kurven, eller om du er til agurk og tomat - eller det hele på én gang. Husk, at vi har brug for rigtig mange grove grøntsager på en dag (300 gram), så rodfrugter og kål vil gøre sig godt i kassen. Bon appetit!