Her er Josephine Skrivers madvaner
© Instagram / @Josephineskriver

Det spiser Josephine Skriver i løbet af en dag

Den danske skønhed og Victoria's Secret-model deler ud af sine sunde madvaner

8. juni 2017 af Anne Amdi

Måske er du før blevet mødt med påstanden om, at Bella Hadid kun spiser pizza eller at Emily Ratajkowski starter hver morgen med en kage. Spørger man Josephine Skriver, er det én stor myte, at modeller bare spiser, hvad de vil. 

Josephine Skriver rejser og arbejder meget, hvorfor hendes krop har brug for masser af brændstof og energi. Det er en del af motivationen bag modellens sunde madvaner. Desuden er det vigtigt for Josephine at føle sig sexet og opnå sin drømmekrop, når hun nu har mulighed for det, fortæller den danske model til Byrdie.com.

Skrivers kostplan går først og fremmest ud på at være sundhedsbevidst og tænke over, hvad hun propper i munden – men det betyder ikke, at Josephine Skriver aldrig spiser sukker og mindre sunde sager. Topmodellen lever nemlig efter en 80/20-regel, hvilket vil sige, at hun spiser sundt, træner og holder sig indenfor et skemalagt program 80 procent af tiden, mens de sidste 20 procent tillader hende at leve efter knap så strikse regler.

Josephine skriver hader udtrykket 'cheat day', da det nemt kan føles som om, at man bør skamme sig over at spise noget usundt – så hun kalder det for for 'treat day' istedet. Hun mener ikke, at man skal føle sig skyldig, når man spiser en burger, men at det blot handler om også at kende værdien af at spise et godt stykke kylling og grøntsager.

“Spis den rigtige type kulhydrater og tænk over, hvad der vil give dig energi resten af dagen. Min krop er mit tempel, og man får kun en chance,” siger Josephine Skriver.

Josephine Skriver tror ikke på slankekure, men derimod på god livsstil: “Hvis jeg skærer bestemte fødevarer ud af min kost, vil jeg med det samme føle, at det er noget jeg ikke må. Jeg spiser ikke sukker og junkfood hver dag, men jeg sørger for at have en 'treat day' en gang om ugen,” siger modellen til Byrdie.com.

Det vigtigste for Josephine er, at hun får en masse protein og grøntsager, samt sunde kulhydrater, eksempelvis ved at spise brune ris eller søde kartofler.

Modellen fortæller desuden, at hendes største måltid er morgenmaden, som hun sommetider spiser hele to gange, fordi hun er sulten efter sin morgentræning. Morgenmaden kan bestå af røræg, spinat og en kop brune ris. Josephine spiser oftest morgenmad efter træning for at få mest mulig energi til resten af dagen. 

Modellen fortæller desuden, at hendes største måltid er morgenmaden, som hun sommetider spiser hele to gange, fordi hun er sulten efter sin morgentræning. Morgenmaden kan bestå af røræg, spinat og en kop brune ris. 

Josephine spiser oftest morgenmad efter træning for at få mest mulig energi til resten af dagen. 

Når det kommer til snacks, er frugt, gulerødder og nødder sikre vindere hos Josephine Skriver. En lille håndfuld nødder giver hurtigt ny energi, og derfor har supermodellen altid frugt, nødder eller sunde barer med i tasken. 


ALT DET, DU IKKE VIL GÅ GLIP AF

Måske er du interesseret i ...

Gør som 24.000 andre

Seneste