nina agdals øjenbryn er markante
© Wenn.com

Har du store øjenbryn? Det afslører noget om din personlighed

Videnskaben har endnu en gang talt!

Lige siden modellen Cara Delevingnes ansigt og bryn første gang prydede diverse magasinforsider, har alverdens kvinder ønsket sig fyldigere bryn.

Men måske skifter de mening, efter at have læst om en ny amerikansk undersøgelse.

Psst ... 3 nemme tips som giver dig større bryn

cara delevingne med store øjenbryn

Model, sangerinde og skuespiller Cara Delevingne fik for alvor brynene tilbage på landkortet, og i dag kan dine bryn næsten ikke blive store nok.

© Wenn.com

Undersøgelsen er foretaget af to amerikanske forskere, der ønskede at påvise, hvorvidt man kan bedømme folks personlighed ud fra deres ansigtstræk.

Undersøgelsen inkluderede en række forsøgspersoner, som først fik fotograferet deres øjenbryn, for dernæst at skulle gennemføre en personlighedstest. Billederne af brynene blev vurderet separat af et panel og kategoriseret efter de mest og mindst velplejede bryn. Da man lagde resultaterne fra personlighedstesten sammen med brynbillederne, viste det sig, at billederne af de bryn, der blev bedømt som de mest fyldige og velplejede, oftest matchede forsøgspersonerne med narcissistiske personlighedstræk.

Dermed konkluderede forskerne bag undersøgelsen, at brede, velplejede bryn er en stærk indikator af, hvorvidt du har en narcissistisk personlighed. Ifølge undersøgelsen skyldes denne sammenhæng, at hvis du går op i dine bryn, vidner det om en trang til at være genkendelig med et par unikke bryn, som gør, at du skiller dig ud fra mængden.