Hold dig frisk og sund i juli

Nye luftige løbesko, vand med aroma og glutenfri tærte. Glæd dig til en måned med masser af sundhed og velvære

Sund velvære
1 / 6

Sund velvære

Det er altid vigitigt at forkæle både sit indre og ydre. Costume.dk giver dig 5 gode bud på en frisk og sund juli måned med velvære til fødderne og forkælelse af smagsløgene med en ny måde at drikke vand på, en lækker glutenfri hverdagsret og førstehjælpsjuice til en hver situation.

Klik dig videre i galleriet og bliv inspireret til en juli måned med velvære.

Sund Fornuft
2 / 6

Sund Fornuft

Denne indbydende bog giver dig 50 forskellige opskrifter på sunde juices. Den guider dig, så du ved, hvad du skal gå efter, hvis du mangler energi, din hud trænger til mere udstråling, eller du har brug for at rense ud i kroppen.

Plenish juices to boost, cleanse and heal book hos Liberty.co.uk 140 kr.

Get pumped
3 / 6

Get pumped

Fødder er vidt forskellige, men den nye løbesko fra Reebok passer til alle. Snørebåndene er overflødige, for du pumper bare luft i skoene, til de sidder perfekt på begge fødder. De har ingen folder indvendigt, så det er lidt som at iføre sig en virkelig behagelig sok, der føles fantastisk at løbe i.

Zpump fusion, Reebok 1.000 kr.

Boghvedegalette med tomater, feta og timian
4 / 6

Boghvedegalette med tomater, feta og timian

En galette er en grov tærte bagt uden form. Dejen er nem at ælte sammen og skal ikke forbages. Det er derfor en hurtig og tilmed glutenfri hverdagsret.

Se opskriften her.

Aromavand
5 / 6

Aromavand

Den danske kok og forfatter Kille Enna står bag en helt ny måde at drikke vand på. Et udvalg af aromaer fra økologiske tørrede og friske rødder, blomster og urter sprøjtes i et glas og tilsættes derefter vand, så du får en helt særlig duft- og smagsoplevelse.

Organic aroma, Kille Enna ca. 880 kr.

Hvide tænder
6 / 6

Hvide tænder

Vi opfordrer selvfølgelig ikke til rygning, men alle har en last, og er din cigaretter, så kender du sikkert til misfarvninger på tænderne. Denivits nye tandpasta indeholder ikke blegemiddel, men rengørende partikler, der forsigtigt polerer dine tænder hvidere, så du trygt kan smile bredt.

Snus&smokers anti-stain toothpaste, Denivit hos Matas.dk 25 kr.