Sådan bliver du sund i januar

Vi har samlet 4 gode bud på, hvordan du får en sund januar. Forkæl dig selv med enkle tips, som både gør godt for krop og sind

Sådan bliver du sund i januar © Onemeal.dk // iStock
1 / 5

Hvorfor ikke stikke af på en femstjernet spa-weekend, der får dig til at glemme alt om kulde og blæst for en stund?

Du kan også nyde et sundt mellemmåltid kreeret af Michelin-kokke, spise masser af nærende nødder, eller blive motiveret til en mere aktiv livsstil med nyt træningstøj.

Vi har samlet fire gode bud på en sund januar i selvforkælelsens tegn.

Sådan bliver du sund i januar
2 / 5

1. Sundt mellemmåltid

Stabilisér dit blodsukker, og slip trangen til usunde snacks med en hotpot af nærende mikroalger. Onemeal er et pulveriseret mellemmåltid, der kan tilberedes og drikkes stort set som pulver- kaffe eller drysses over din salat.

Pulveret er udviklet af to Miche- lin-kokke og en ernæringsterapeut, der har kastet deres kærlighed på alger, som er sprængfyldte med proteiner, fibre, essentielle aminosyrer, omega 3-fedtsyrer, jern, calcium og beta-karoten. Onemeal er desuden 100 procent økologisk.

Onemeal 10 stk. 249 kr.

Sådan bliver du sund i januar
3 / 5

2. Spahotel

Und dig selv en weekend på det femstjernede tyske spahotel Alter Meierhof med udsigt over Flensborg Fjord – og selvom du kan se over til Danmarks kyst, er priserne langtfra danske.

Et værelse koster fra 1.500 kroner, nogenlunde det samme som et trestjernet hotel på den anden side af grænsen. Med blot 54 unikt indrettede værelser føles det hverken overrendt i den smukke have eller i det 1.400 kvadratmeter store spaområde.

Svøm baner i den opvarmede udendørspool med kig ud over det frosne vinterlandskab. Få en ansigtsbehandling eller en autentisk hamam-behandling i spaen, og spis på hotellets brasserie eller, hvis pengepungen tillader det, på restaurant Meierei Dirk Luther, der har to Michelin-stjerner.

Læs mere lige her.

Sådan bliver du sund i januar
4 / 5

3. Nød(vendig) viden

Nødder har ganske vist et tårnhøjt indhold af kalorier, men de er også spækket med uundværlige fibre, vitaminer, mineraler, proteiner og sunde fedtsyrer, så du bør bestemt give plads til nødderne i din hverdag.

Paranødder, kokosnødder, hasselnødder, valnødder, cashewnødder – i bogen Nødder bliver du meget klogere på de mange nødder, der findes, og får masser af inspiration til, hvordan du får det bedste ud af nødderne i din madlavning.

Bogen indeholder 40 opskrifter, der alle passer ind i en travl hverdag.

Nødder af Martin Kreutzer & Sandra Pugliese, Muusmann’forlag hos Saxo.dk 249 kr.

Sådan bliver du sund i januar
5 / 5

4. Work it

Det nye år står for døren og med det alle de bedste intentioner om at komme i form. Indled missionen ved at investere i nyt træningstøj. Hos Beta Studios går træning og mode hånd i hånd og gør et aktivt liv mere stilfuldt.

Print og logoer ser man ikke noget til i kollektionen, der er holdt i neutrale farver og dækker din garderobe både før, under og efter din træning.

Materialerne er i den højeste kvalitet, og kollektionen er delt op i to serier: Active og Life. Active er high performance-træningstøj til yoga, løb og fitness, og Life byder på luksuriøst leisurewear, der er ideelt til både før og efter træning – eller til rejser eller en afslappet weekend.

Jakke, Beta Studios 1000 kr. // Shorts, Beta Studios 400 kr.