3 uundværlige træningsgadgets

Få personlig træner, Joanna Jørgensens, bud på 3 uundværlige gadgets til din træning

1 / 4

Træningsgadgets er også til piger! Se her, hvor personlig træner, Joanna Jørgensen, viser de tre gadgets, der er uundværlige, når hun træner.

Bliv klogere på træningsuret, de trådløse høretelefoner og telefonholderen til piger.

Træningsur
2 / 4

Træningsur

Garmin Vivoactive er et træningsur, der kan lidt af hvert, det er både et smartwatch, en aktivitetstracker og søvnmåler i ét, og så har den indbygget GPS, så du kan tracke din træning.

AKTIVITETSTRACKER:
Den tæller de skridt, du tager i løbet af dagen samt holder styr på distancen af dine skridt, og skriver hvor mange kalorier, du har forbrændt. Det eneste, det kræver er, du har uret på. ‘Bevæg dig’, står der i displayet, når du har været inaktiv for længe, så der er en god reminder til at gå en lille tur på kontoret i løbet af dagen.

SØVNMÅLER:
Uret registrerer også din søvn, så du kan måle både længden og dybden af din søvn.

SMARTWATCH:
Det betyder, at du kan læse dine SMS'er og få kalenderpåmindelse, hvis du blot synkroniserer uret med din smartphone.

SPORTSFUNKTION: Indendørsaktiviteter er, som med andre ure, bedst at måle med pulsbælte, og her kan du sagtens bruge et, du har i forvejen. Desuden er den vændtæt ned til 50 meter.

Garmin hos Marathonsport.dk 1.799 kr. (Før: 2.399 kr.)

Jabra Sport Pulse Wireless 
3 / 4

Jabra Sport Pulse Wireless

Musik har en god effekt på de flestes træning. Både løb, cykling, styrketræning, yoga og mere. Musikken er med i ørerne hos mange af os, og hvem har ikke prøvet at løbe en tur, og pludselig fået hånden viklet ind i lange høretelefonsledninger. Så ryger ledningen ud af telefonen, du bliver nødt til at stoppe, og din puls ryger ned, før du har fået samlet dit udstyr igen, og så skal du starte forfra på din træning.

Jabra Sport Pulse Wireless er ikke bare uden ledning, men høretelefonerne kan også måle din puls, så du behøver ikke have et pulsbælte på, bare din telefon og Jabras trådløse høretelefoner.

Høretelefoner, Jabra hos Marathonsport.dk 1.599 kr.

Telefonholder til træning
4 / 4

Telefonholder til træning

Det er svært at finde en telefonholder til pige-arme, men Hünkemøller har lavet en, hvor lige meget hvor slank din arm er, så sidder den fast og bliver siddende under løbet. Der er nemlig ekstra velcrolukning, og så der er en nøglelomme hvor lukningen skal henover.

Telefonholder, Hunkemöller ca. 75 kr.